BL: Kolarov eltörte az orrát, de a győzelem elszalasztását fájlalja igazán

Vágólapra másolva!
2011.09.14. 23:43
A Bajnokok Ligája A-csoportjában két újonccsapat (Manchester City–Napoli) és az elmúlt években szép sikereket elérő két másik klub (Villarreal–Bayern München) mérkőzésével kezdődtek meg a küzdelmek. A „kék rangadón" döntetlen született egy igazán élvezetes összecsapáson.

A Manchester City csapatkapitánya és gólszerzője is dicsérte a Napolit.

„Megpróbáltuk kihozni magunkból a maximumot, gyorsan és sokat támadni. Ezért is kaptuk a gólt – nyilatkozta a lefújás után a hazaiak csapatkapitánya, Vincent Kompany. – Tanulnunk kell ebből a találkozóból, és erre képes is lesz kiváló csapatunk. Nyíltabb volt a mérkőzés, mint amilyenre számítottunk, az első félidőben egy-két gólt kaphattunk és szerezhettünk volna. Mindenki láthatta, a BL-ben komolyabbak az ellenfelek, mint a bajnokságban, bár mindannyian játszottunk már ebben a sorozatban, csak nem a Cityvel. A Napoli ellen egy igazán kiváló mérkőzést vívtunk!".

A hazai gólt szerző szerb Alekszandar Kolarov a 74. percben egy csodás szabadrúgásgóllal egalizált.

„Szerintem is lőnünk kellett volna egy-két gólt az első játékrészben – vélekedett. – A második így könnyebb lett volna. A döntetlennel elégedett vagyok: nem veszítettünk. Eltörtem az orromat, de ez nem fontos, hiszen gólt szereztem. A Napoli egy nagyon-nagyon jó csapat, és bár jó lett volna diadalmaskodni első BL-találkozónkon, nem vagyok elégedetlen."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik