BL: Koke már a Juvéra gondol, szerinte nem volt szerencséjük

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.17. 08:37
Massimiliano Allegri győzelemmel mutatkozott be a nemzetközi porondon a Juvéval: a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Juventus 2–0-ra győzött a Malmö ellen.

„A Bajnokok Ligájában semmi sem egyszerű. Tudtuk, hogy a Malmö fizikailag erős, és ezt közelről is megtapasztaltuk, a technikánkra kellett fókuszálni, és hogy gyorsan járassuk a labdát, de azt hiszem, ma túlságosan szervezetlenek voltunk és több helyzetet elpazaroltunk” – mondta a meccs után Allegri, aki a győzelem ellenére nem tűnt tehát teljesen elégedettnek.Allegri, aki a győzelem ellenére nem tűnt tehát teljesen elégedettnek.

„A második félidőben már többet birtokoltuk a labdát, és végül megszereztük a győzelmet, ám a különbség lehetne nagyobb. Nehéz lesz ez a csoport, különösen az Atlético vereségével, sok pontot kell még gyűjtenünk” – tette hozzá a torinóiak vezetőedzője.

Az elmúlt szezonban döntős madridiak 3–2-re kikaptak Pireuszban az Olympiakosztól; a „matracosok” igyekeztek gyorsan túltenni magukat a kudarcon, a találkozó után már a következőre koncentráltak.

„Továbbra is meg kell próbálnunk továbbjutni. A Juventus elleni hazai meccsünk nagyon fontos lesz. Három hibát követtünk el, amiből előnybe kerültek, de most már a következő ellenfélre kell gondolnunk – nyilatkozta a lefújás után Koke. – Nagyon keményen jöttek ki [a pireusziak], próbálkoztunk rögzített helyzetekből gólt szerezni, ám nem tudtunk betalálni. Aztán találtak még egyet, igyekeztünk a hajrában is kiegyenlíteni, de nem volt szerencsénk.”

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
A-CSOPORT
Juventus–Malmö FF 2–0 (Tévez 59., 90.)
Olympiakosz Pireusz–Atlético Madrid 3–2 (Masuaku 13., Afellay 31., Mitroglu 73., ill. Mandzukic 38., Griezmann 86.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik