BL: Klopp szerint a Realhoz nem nyerni járnak a csapatok

Vágólapra másolva!
2012.11.06. 23:25
A Borussia Dortmund kétszer is vezetést szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának negyedik fordulójában a Real Madrid otthonában, de a hazaiak a 89. percben egyenlítettek a német Mesut Özil szabadrúgásból szerzett góljával. A németeknek kissé keserű a szája íze a döntetlen miatt, amelyet a mérkőzés előtt azért elfogadtak volna.

„Mindkét csapat hatalmas iramot diktált, mi az első félidőben elképesztően jók voltunk – mondta a mérkőzést követően Jürgen Klopp, a Dortmund edzője. – Mindig nagy kihívás ilyen gárdák ellen pályára lépni, mint a Real Madrid. Nagy kár, hogy a végén egyenlítettek, de ide nem nyerni járnak a csapatok...”Jürgen Klopp, a Dortmund edzője. – Mindig nagy kihívás ilyen gárdák ellen pályára lépni, mint a Real Madrid. Nagy kár, hogy a végén egyenlítettek, de ide nem nyerni járnak a csapatok...”

„A mérkőzés előtt elégedettek lettünk volna a döntetlennel, de a kései egyenlítés nagyon fájdalmas így – mondta Sebastian Kehl, a Dortmund csapatkapitánya. – A szünetig nagyon jók voltunk, de a Real ellen egyszerűen nem játszhatunk kilencven percen át ekkora sebességgel.”

„Fontos mérkőzést játszunk majd a Manchester Cityvel – nézett már előre az egy ponttal elégedetlen Pepe, aki a hazaiak első gólját szerezte, fejjel. – De hiszünk csapatunk erejében és képességeiben. Ma nagyon nehéz dolgunk volt, kiváló ellenféllel találkoztunk. Az első félidőben nagyon nyitottan védekeztünk, de abban egészen biztos vagyok, hogy a nézők remekül szórakoztak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik