BL: Klopp szerint a Liverpool olyan, mint egy szűz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.18. 14:55
null
Klopp harmadszor is döntőbe vezetné aktuális csapatát a Bajnokok Ligájában (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain elleni hazai Bajnokok Ligája mérkőzésre (kedd 21.00, M4 Sport) készülő Liverpool menedzsere szerint csapata sikeresen túl tudta magát tenni a Real Madrid ellen elveszített BL-döntőn, és készen áll a párizsiak elleni összecsapásra, amelyen az előző idényben megszerzett tapasztalatok is segítik együttesét.

A német szakember a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdéseire:

„Egyáltalán nem ért minket maradandó lelki sérülés (a BL-finálé után – a szerk). Úgy gondolom, hogy sok elismerést kaptunk az előző szezonban mutatott játékunk után, és mindenki láthatta a döntőben, hogy nyerhettünk volna, ha kicsit másképp alakulnak a dolgok. A legfontosabb, hogy az emberek látták a Manchester City, a Roma és a Porto elleni meccseinket és sok más egyéb mérkőzést, amelyen szenzációs játékot nyújtottunk.”

„Ezek nagyszerű tapasztalatok és nagyszerű emlékek, amelyek segíteni fognak bennünket ezen a mérkőzésen, de fontos, hogy nem hagyatkozhatunk teljes mértékben ezekre a dolgokra, valami újat kell elkezdenünk. A legjobb, amit tehetsz, ha már rendelkezel némi tapasztalattal, hogy használod az új tudásodat és elölről kezded a dolgokat, mint egy szűz, ha úgy tetszik.”

Klopp a saját játékosairól és az ellenfélről is szót ejtett:

„Imádom a játékosaimat, nem cserélném le őket, de ahogy tavaly és az idén eddig láttam, a PSG nagyon-nagyon erős. Nézzék meg, hogy milyen világbajnokság van Kylian Mbappé mögött! Neymar képességeit mindannyian ismerjük. Ángel Di María nem teljesített jól a Manchester Unitednél, de pályafutása többi része szenzációs. Cavani egy kiváló góllövő. Biztosnak kell lennünk, hogy megfelelően felkészültünk belőlük, tiszteljük őket, de nem szabad félnünk tőlük” – fogalmazott a szakember.

SZEPTEMBER 18., KEDD
BAJNOKOK LIGÁJA

CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
A-CSOPORT
21:00:
FC Bruges (belga)–Borussia Dortmund (német)
21:00: Monaco (francia)–Atlético Madrid (spanyol) (Tv:Spíler2)
B-CSOPORT
18:55:
Barcelona (spanyol)–PSV (holland) (Tv:Spíler2)
18:55: Internazionale (olasz)–Tottenham Hotspur (angol) (Tv:Spíler1)
C-CSOPORT
21:00:
Liverpool (angol)–Paris Saint-Germain (francia) (Tv: M4 Sport)
21:00: Crvena zvezda (szerb)–Napoli (olasz)
D-CSOPORT
21:00:
Galatasaray (török)–Lokomotiv Moszkva (orosz) (Tv:Spíler1)
21:00: Schalke (német)–Porto (portugál)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik