BL: Klopp és F. de Boer szerint is csalóka az eredmény

Vágólapra másolva!
2012.11.21. 23:46
A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának ötödik fordulójában a Borussia Dortmund idegenben kitömte az Ajaxot, így a Real Madridot megelőzve jutott tovább a legjobb 16 csapat közé. Az eredmény egyik edző szerint sem tükrözte a játék képét.

„Szerintem legalább 70 százalékban mi birtokoltuk a labdát, de elképesztő gólokat adtunk az ellenfélnek – mérgelődött a lefújás után a hazaiak mestere, Frank de Boer. – Legalább három találat ajándék volt, ezért is nehéz feldolgozni ezt a vereséget..."Frank de Boer. – Legalább három találat ajándék volt, ezért is nehéz feldolgozni ezt a vereséget..."

„Aki látta a mérkőzést, tanúsíthatja: nem volt sétamenet – ismerte el Jürgen Klopp, a Dortmund trénere is. – Az Ajaxnál volt többet a labda, de mi borzasztóan elszántak és határozottak voltunk. Jókor lőttünk gólokat, ráadásul szép, ügyesen előkészített gólokat. Az Ajax nagyon kemény ellenfél volt, noha az eredmény nem ezt mutatja."

„Csak dicsérni lehet a csapatot, amely továbbjutott a halálcsoportból" – hajtott fejet övéi előtt Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója.

Tegyük hozzá: a Real Madridot megelőzve, csoportelsőként...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik