BL: „Ki akarják állíttatni Ribéryt, készülnie kell erre”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.27. 19:47
Vajon a szerdai Atlético Madrid–Bayern München BL-mérkőzésen elszakad-e a cérna Franck Ribérynél? A Bayern francia labdarúgója sokszor keveredik vitába az ellenféllel – a hétvégi bajnoki fordulóban a hamburgi Nicolai Müllerrel zördült össze –, és Uli Hoeness, a müncheni csapat vezetésére ismét aspiráló korábbi klubelnök szerint ezzel előbb-utóbb bajba sodorja csapatát.

„Amikor legközelebb találkozom vele, mindenképpen figyelmeztetem, hogy őrizze meg a hidegvérét – mondta Uli Hoeness. – A napnál is világosabb, hogy akadnak az ellenfelek soraiban olyanok, akik ki akarják állíttatni, ezért provokálják. Belátom, nem mindig könnyű higgadtnak maradnia, hiszen állandóan szabálytalanságok célpontja, és indulatos emberként nem tud nem reagálni erre, de bölcsen tenné, ha felkészülne ezekre a kihívásokra.” Uli Hoeness. – A napnál is világosabb, hogy akadnak az ellenfelek soraiban olyanok, akik ki akarják állíttatni, ezért provokálják. Belátom, nem mindig könnyű higgadtnak maradnia, hiszen állandóan szabálytalanságok célpontja, és indulatos emberként nem tud nem reagálni erre, de bölcsen tenné, ha felkészülne ezekre a kihívásokra.”

Carlo Ancelotti Bayern-vezetőedző kedd esti madridi sajtótájékoztatóján inkább a visszatérés volt a téma – mint ismert, az olasz szakember nemrég még a Real Madrid szakvezetője volt.

„Madridba visszatérni mindig nagyszerű élmény, nem úgy a Vicente Calderón Stadionba! – humorizált a városi rivális korábbi trénere. – Az Atlético nagyon szervezett csapat, sohasem könnyű ellene játszani. Jó formában vagyunk, de ezt szerdán be is kell bizonyítanunk.”

Ancelotti bízik abban, hogy a kisebb sérüléssel küszködő Mats Hummels vállalja a játékot szerda este.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
A-CSOPORT

20.45: Ludogorec–PSG
20.45: Arsenal–Basel (élőben az NSO-n!)
B-CSOPORT
20.45: Napoli–Benfica (Tv: Sport2)
20.45: Besiktas–Dinamo Kijev
C-CSOPORT
20.45: Mönchengladbach–Barcelona (Tv: M4 Sport – élőben az NSO-n!)
20.45: Celtic–Manchester City (Tv: Film Mánia)
D-CSOPORT
20.45: Atlético Madrid–Bayern München (Tv: Sport1 – élőben az NSO-n!)
20.45: Rosztov–PSV

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik