BL: Karius elutasította Klopp meghívását a döntőre

Vágólapra másolva!
2019.05.31. 14:35
null
Karius két óriási hibája után bukta el a tavalyi BL-döntőt a Real Madriddal szemben a Liverpool (Fotó: AFP)
Loris Karius, a Besiktasnál kölcsönben szereplő német kapus nem fogadta el Jürgen Klopp meghívását a Bajnokok Ligája döntőjére, mivel szerinte mindenki a tavalyi fináléban elkövetett hibáiról beszélne – írja a Daily Mail.

 

Karius az előző idényben a Liverpool első számú kapusa volt, így ő állt a kapuban a kijevi BL-döntőben a Real Madrid ellen. A mérkőzést 3–1-re elveszítették a „vörösök”, ebben pedig nagy szerepe volt a német kapusnak. Az első gólnál, Karim Benzema lábára dobta a labdát, amely bepattant a kapuba, majd a találkozó vége előtt néhány perccel Gareth Bale középre tartó lövésénél csúnyán mellényúlt, ezzel végleg megpecsételte csapata sorsát.

Jürgen Klopp ezt követően kölcsönadta a fiatal játékost a Besiktasba, és megszerezte Alisson Beckert a Romából, akivel jelentősen megerősödött a védelem. A Liverpool sorozatban másodszor is bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, a német vezetőedző pedig ennek örömére meghívta az összes kölcsönben szereplő játékosát, hogy a helyszínen tekintsék meg a finálét.

Ennek megfelelően Kariust is meghívta Klopp mester, ő azonban nem fogadta el az invitálást, mivel úgy érzi, magára vonná a figyelmet korábbi bakijai miatt, írja a Daily Mail. A volt mainzi kapus így nem a Wanda Metropolitanóból fog szurkolni anyaegyesületének, hanem nyaralójából.

A Bajnokok Ligája-döntő szombat este 21 órakor kezdődik Madridban, a Liverpool és a Tottenham küzd meg egymással Európa legrangosabb kupájáért.

BAJNOKOK LIGÁJA 2018–2019
DÖNTŐ
Június 1., szombat
21.00: Tottenham Hotspur (angol)–Liverpool FC (angol) (TV: M4 Sport – élőben az NSO-n!)
Madrid, Wanda Metropolitano (Atlético-stadion)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik