BL: „Istenek haragja”; „A bajnok ligája” – CR triplájától hangos a sportsajtó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.13. 09:31
A Juventus Cristiano Ronaldo mesterhármasával legyőzte az Atlético Madridot a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így 3–2-es összesítéssel búcsúztatta a spanyol együttest. Íme, a nemzetközi sportsajtó legjobb címlapjai az emlékezetes estét követően!




OLASZORSZÁG

Corriere dello Sport: „Fergeteges” – A címlapon Cristiano Ronaldóra utalnak, aki a lap szerint egy valóságos szörnyeteg.


OLASZORSZÁG

Corriere dello Sport: „Fergeteges” – A címlapon Cristiano Ronaldóra utalnak, aki a lap szerint egy valóságos szörnyeteg.



La Gazzetta dello Sport: „Istenek haragja” – Ezen a nyitó oldalon is CR Diego Simeonét utánzó gólöröme látható.



Tuttosport: „Marslakók” – A címlap szerint a Juventus földöntúli tettet hajtott végre, amikor kétgólos hátrányból kiejtette az Atléticót.



SPANYOLORSZÁG

AS: „Cristiano, a BL királya” – A madridi lap CR pazar BL-mutatójára hívja fel a figyelmet. A portugál csatár már 124 góllal vezeti a sorozat örökgóllövőlistáját.



Marca: „Cristiano törvénykezett” – A másik madridi sportlap jelezte, a Juventusnak három gólra volt szüksége, s CR épp ennyivel segítette csapatát.



PORTUGÁLIA

A Bola: „A legenda folytatódik” – Ronaldo hazájában természetes, hogy ő volt a fő téma.



O Jogo: „A bajnok ligája” – A portugál lap szerint a BL Cristiano Ronaldo felségterülete.

 

BAJNOKOK LIGÁJA

NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Juventus (olasz)–Atlético Madrid (spanyol) 3–0 (1–0)
Torino, Juventus Stadion, 40 884 néző. V: Björn Kuipers (holland)
Juventus: Szczesny – Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola (Dybala, 67.) – Emre Can, Pjanic, Matuidi – Bernardeschi, Mandzukic (Kean, 80.), Cristiano Ronaldo. Vezetőedző: Massimiliano Allegri
Atlético: Oblak – Arias (Vitolo, 77.), Giménez, Godín, Juanfran – Koke, Rodri, Saúl, Lemar (Á. Correa, 57.) – Morata, Griezmann. Vezetőedző: Diego Simeone
G: C. Ronaldo (27., 48., 86. – a harmadikat 11-esből)
Továbbjutott: a Juventus, 3–2-es összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik