BL: Messi beállása jelentette a fordulópontot - Pedro

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.10. 22:58
A Barcelona labdarúgói az 1–1-es döntetlennek is örülhettek a PSG elleni BL-negyeddöntő visszavágóján, a párizsiak védője, Christophe Jallet szerint a hazaiak egyáltalán nem voltak nyugodtak a mérkőzés során. Pedro szerint Lionel Messi beállása jelentette a mérkőzés fordulópontját.

„Hatalmas erőfeszítést tettünk ma este, nem féltünk tőlük, játszottuk a saját játékunkat. A hazaiak idegesek voltak, és közel álltak a kieséshez” – mondta Jallet a lefújás után.Jallet a lefújás után.

A katalánok egyetlen találatát a 71. percben megszerző Pedro a mérkőzés után a Canal Plus csatornának nyilatkozva elmondta: Lionel Messi beállása volt a fordulópont a találkozón.

„A nehéz helyzetekben kiemelkedően teljesítettünk, megérdemeltük a továbbjutást. A PSG kemény ellenfél volt, így sokáig tartott, mire fel tudtuk venni a mérkőzés ritmusát, de összességében nagyon boldogok vagyunk” – nyilatkozta a spanyol támadó a mérkőzés után.

Lionel Messi, a katalánok kisebb sérüléssel bajlódó klasszisa csak a cserepadon kapott helyet, azonban a 62. percben már ő is pályára lépett, ami Pedro szerint a mérkőzés fordulópontját jelentette.

„Messi hihetetlenül fontos játékos, most is megmutatta, hogy kész kiadni a lelkét a pályán. Az ő beállása volt a fordulópont, az egész csapat hozzáállása megváltozott, amint pályára lépett, ezért köszönettel tartozunk neki.”

A négy közé így két német és két spanyol együttes került be: a Barcelona mellett a Real Madrid, a Bayern München és a Borussia Dortmund várhatja a pénteki sorsolást, azonban a gránátvörös-kékeknél még nem foglalkoznak következő ellenfelükkel.

„Teljesen mindegy, kit kapunk az elődöntőben, hiszen az állva maradt csapatok mind nagyon erősek” – zárta nyilatkozatát Pedro.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik