BL: hihetetlen párhuzam, ugyanakkor jöttek a Pool-gólok, mint Isztambulban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.08. 08:41
A Liverpool–Barcelona (4–0) Bajnokok Ligája-elődöntő előtt az angol csapat szurkolói a 2005-ös isztambuli csodát emlegették, most pedig úgy tűnik, még annál is több párhuzamot találunk a két meccs között.

Mint ismert, a 14 évvel ezelőtti fináléban az AC Milan 3–-0-ra vezetett a félidőben a „vörösök” ellen, ám a Pool negyedóra alatt ledolgozta a hátrányát a második félidő elején, végül pedig megnyerte a tizenegyespárbajt.

Nos, akkor az 54. percben Steven Gerrard (aki ezúttal a lelátón izgulta végig a meccset) talált be, majd két perccel később, az 56.-ban Vladimir Smicer volt eredményes.

Mit ad Isten, kedden Georginio Wijnaldum előbb az 54., majd az 56. percben szerzett gólt, ezzel pedig akkor hosszabbításra állt a meccs.

Ezek után nem kizárt, hogy a Liverpool-drukkerek szentté avatják ezt a két percet...

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Liverpool (angol)–Barcelona (spanyol) 4–0 (1–0)

Liverpool,Anfield Road.V:Cüneyt Cakir (török)
Liverpool:Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson (Wijnaldum, a szünetben) – Milner, Fabinho, Henderson – Shaqiri (Sturridge, 90.), Origi (J. Gomez, 85.), Mané.Menedzser:Jürgen Klopp
Barcelona:
Ter Stegen – Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba – Rakitic (Malcom, 80.), Busquets, Ar. Vidal (Arthur, 75.) – Messi, L. Suárez, Coutinho (N. Semedo, 60.).Vezetőedző:Ernesto Valverde
G:Origi (7., 79.), Wijnaldum (54., 56.)

Továbbjutott:aLiverpool, 4–3-asösszesítéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik