BL: Heynckes és Conte egyetért, sokkal jobb volt a Bayern

Vágólapra másolva!
2013.04.02. 23:44
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán a német bajnokságot gyakorlatilag már megnyerő Bayern München néhol parádésan játszva 2–0-ra legyűrte a Serie A éllovasát, a Juventust.

„Nagyon boldogok vagyunk, egy olasz csapat ellen nullára nyerni mindig örömmel tölt el, és külön elégedett vagyok azzal, ahogyan ezt a győzelmet most kivívtuk. Régóta magas színvonalon teljesítünk, most is abszolúte kontrolláltuk a mérkőzést, ráadásul az olasz bajnok ellen. Csapatom egyik legjobb játékát láthattuk most!" – így a hazaiak mestere, Jupp Heynckes. Jupp Heynckes.

„Tudtuk, hogy erős az ellenfelünk, ezt ma este láttuk is – mondta kollégája, Antonio Conte. – A Bayern a sorozat egyik esélyese, már tavaly is nyernie kellett volna. Fizikailag is erős, minőségi játékosai vannak, ma nem vehettük fel velük a harcot. A jobb csapat győzött, mondjuk meg őszintén, de láttuk azt a szintet, amelyet el kell érnünk. Láttuk, milyen messze vagyunk Európa topcsapataitól. Most hatalmas volt az iram, a párharcokban is rettenetesen jók voltak. Egyik játékosomra sem tudok haragudni, senkire sem tudok rámutatni, hogy nem adott volna bele mindent. A hatalmas nyomás, a letámadás miatt a fontos labdákat eladtuk vagy rossz irányba passzoltuk. A Bayern ma este kiváló volt, ezt el kell ismernünk, több góllal is nyerhetett volna. Csapatom 16 hónapja épül, nagy öröm, hogy idáig eljutottunk, az ellenfél anyagilag is sokkal előttünk jár, gondolkodás nélkül költekezhet. Tapasztaltunk, tanulunk, fejlődünk, kemény visszavágóra számítok. A második mérkőzésen bármi lehet, a futball tele van meglepetésekkel..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik