BL: „Ha van csapat, amely innen képes feltámadni, az a Barca”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.18. 12:49
Dani Alves, a Barcelona korábbi futballistája tisztában van vele, hogy a katalánoknak nincs sok esélyük arra, hogy négygólos hátrányból továbbjussanak a PSG ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ám bízik bennük.

„Persze, nincs sok esélyük, nehéz, sőt, szinte lehetetlen feladat előtt állnak. Nem azért, mert a Barcelona ne lenne elég jó, hanem azért, mert a Paris Saint-Germain is elképesztően erős” – mondta el véleményét korábbi csapatáról Dani Alves.Dani Alves.

„A franciák nagyon agresszíven letámadnak, nem engedik játszani az ellenfelüket. De a futballban bármi megtörténhet. Ha van csapat, amely képes a nagy visszatérésekre, ebből a helyzetből is felállni, az a Barcelona.”

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

BAJNOKOK LIGÁJA, NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
PSG (francia)–FC BARCELONA (spanyol) 4–0 (2–0)

Párizs, Parc des Princes, 46 484 néző. Vezette: Marciniak (lengyel)
PSG: Trapp – Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Verratti (Nkunku, 69.), Rabiot – Di María (Lucas Moura, 61.), Matuidi, Draxler (Pastore, 86.) – Cavani. Vezetőedző: Unai Emery
BARCELONA: Ter Stegen – Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba – André Gomes (Rafinha, 58.), Busquets, Iniesta (Rakitic, 72.) – Messi, Suárez, Neymar. Vezetőedző: Luis Enrique
Gólszerző: Di María (18., 55.), Draxler (40.), Cavani (72.)

A visszavágót március 8-án játsszák.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik