BL: Ha már a Baselre koncentrálunk, akkor baj lesz - Sousa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.21. 14:54
Paulo Sousa, a Győri ETO labdarúgócsapatával jövő héten BL-selejtező-visszavágót játszó izraeli bajnok Maccabi Tel-Aviv vezetőedzője ismételten felhívta a figyelmet arra: ha nem összpontosítanak teljesen a második mérkőzésre, a Győrben megszerzett kétgólos előny ellenére bajba kerülhetnek.

„Ha már most a Baselre és a következő körre koncentrálunk, akkor baj lesz. Csak akkor tehetjük meg ezt, hogy ha profin bevégezzük a munkát. Nem szabad továbbra sem lebecsülnünk az ellenfelünket, jól ismerem a győri csapatot, képes meglepetést szerezni. Kedden teljes koncentrációval meg kell oldanunk ezt a feladatot, és akkor majd figyelhetünk a következő selejtezőkörre” – mondta Sousa.

A Maccabi edzésén megsérült az izraeli bajnok első számú csatára, a svéd Rade Prica – egyelőre nem tudni, a támadó pályára léphet-e a visszavágón. Amennyiben nem épül fel teljesen, Sousa valószínűleg nem kockáztat, és Tal Ben Haimot vagy Dor Mihát jelöli a kezdő tizenegybe.

A Maccabi Tel-Aviv–Győri ETO visszavágó július 23-án, kedden 20.30-kor kezdődik a Bloomfielden, ahol a két együttes a svéd Martin Hansson játékvezetése mellett fog kifutni a gyepre. Az első meccset a Maccabi 2–0-ra megnyerte Győrben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik