BL: Ha a fiam elszáll a csodagóljától, leütöm – Florenzi Sr.

Vágólapra másolva!
2015.09.17. 17:08
null
Alessandro Florenzi gólja – a következő pillanatban megmozdult a lelátó (Fotó: AFP)
Luigi Florenzi, az AS Roma labdarúgócsapatában szereplő Alessandro Florenzi édesapja elárulta, nem gondolja, hogy fia a szerdai, Barcelona ellen szerzett fantasztikus találatát követően elszállna magától, de ha ez megtörténne, biztosan adna egy taslit a 24 esztendős játékosnak.

Mint ismert, Alessandro Florenzi szépségdíjas gólt szerzett a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Barcelona ellen, amivel ráadásul pontot mentett csapatának.

A találatot követően a Roma játékosának édesapja megnyugtatott mindenkit, szerinte fiát egyáltalán nem változtatja meg a csodagól.

„Alessandro szerény fiú – árulta el Luigi Florenzi, a büszke édesapa. – Továbbá ha a lába akárcsak egy hüvelykkel is elrugaszkodna a földtől, én lennék az első, aki leütné. A legnagyobb elismeréssel adnék neki egy taslit."

Az idősebbik Florenzi ezek után egy vicces történetet is megosztott az újságírókkal.

„Tegnap este, a fiam góljánál a társaság többi tagja azt hitte, hogy meghaltam. Az ugráló tömegben egyszer csak leesett a szemüvegem, én lehajoltam érte, mire persze mindenki aggódni kezdett, és többen felkiáltottak: »Istenem, Gigi nem érzi jól magát!«”

Alessandro Florenzi félpályás csodagólja a Barcelona ellen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik