BL: Guardiola büszke, Robben nagyon óvatos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.17. 23:52
Győzelemmel indított a címvédő Bayern München a Bajnokok Ligája csoportkörének D jelű kvartettjében, három nullára legyőzve odahaza az orosz CSZKA Moszkvát. A németek új edzője, Josep Guardiola természetesen igen elégedett a biztos sikerrel.

„Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, különösen azzal, amelyet az első félidőben mutatott – értékelt a mérkőzés lefújását követően Josep Guardiola, a Bayern München mestere. – A BL megnyerése után mindig nehéz újra pályára lépni a sorozatban, bár ezt senki sem hinné el. Azért vagyok itt, hogy támogassam játékosaimat, és nagyon büszke vagyok rájuk ma mutatott futballjuk miatt."Josep Guardiola, a Bayern München mestere. – A BL megnyerése után mindig nehéz újra pályára lépni a sorozatban, bár ezt senki sem hinné el. Azért vagyok itt, hogy támogassam játékosaimat, és nagyon büszke vagyok rájuk ma mutatott futballjuk miatt."

„Nyugodtnak kell lennünk, nem előzhetjük meg saját magunkat, lépésről lépésre kell végigjárnunk az utat a BL-ben. Jól startoltunk, semmi több. Tudjuk, hogy első célunk az, hogy továbbjussunk a csoportból. Még igen korai szakasza ez a sorozatnak" – értékelt feltűnően higgadtan Arjen Robben, a Bayern holland szélsője.

„Borzalmasan erős ellenféllel találkoztunk, amely végig irányította a találkozót, sok helyzete volt, és nem egyet ki is használt ezek közül. Gyorsan kaptunk egy gólt, ami nagy hatással volt csapatunk játékára, bár nekünk is volt pár gólszerzési lehetőségünk később" – mondta a CSZKA edzője, Leonyid Szluckij.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik