BL: felmosták velünk a padlót az angolok - Völler

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.27. 23:55
A labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Manchester United Wayne Rooney vezérletével öt nullára legyőzte idegenben a Bayer Leverkusent, így előbbi biztos továbbjutó, de a németek is reménykedhetnek még a második hely megszerzésében. Pocsék szerdai mutatványuk ellenére is...

„Kemény esténk volt, a második gól után elveszítettük a hitünket, pedig jól kezdtük a mérkőzést. A harmadik gól aztán végleg betette a kaput. Nyernünk kell a Real Sociedad otthonában!" – vallott a találkozó után Simon Rolfes, a Leverkusen középpályása.Simon Rolfes, a Leverkusen középpályása.

„Kell egy kis idő, amíg magunkhoz térünk, mert most felmosták velünk a padlót – így Rudi Völler, a Leverkusen sportigazgatója. – Pár hibánkat kegyetlenül kihasználta a Manchester United, a második félidőben nem volt bennünk elég kraft ahhoz, hogy felálljunk, pocsék teljesítményt nyújtottunk. Ennek ellenére nem engedhettük volna meg, hogy lemészároljanak bennünket."

„Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből, a United ugyanis a mi hibáinkból profitált – nyilatkozta Sami Hyypiä, a Bayer finn trénere. – Remélem, leszűrjük a tanulságokat, mert a második gólig egyáltalán nem játszottunk rosszul, de azután összezuhantunk, nem hittünk önmagunkban, és ez lett az eredménye."

„Ha öt gólt kapunk, nincs igazán miről beszélni. Szépen akartunk kikapni, amikor már döntő hátrányba kerültünk, ha nem megyünk előre ezek után, nem kapunk ennyi gólt. Utolsó mérkőzésünket mindenképpen meg kell nyernünk, aztán majd meglátjuk, mire lesz mindez elegendő" – vélekedett a hazaiak csatárcsillaga, Stefan Kiessling.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik