BL: Ernesto Valverde rá sem mert nézni Messire – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.25. 16:48
Érdekes felvételt osztott meg a spanyol Movistar+ televíziós csatorna a Twitteren. A rövid videóban az látható, hogy miután a Slavia Praha egyenlített a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, Lionel Messi sokatmondóan figyelte Ernesto Valverdét, aki vissza sem mert nézni rá.

Azt, hogy a vezetőedző és Lionel Messi között nincs minden rendben egy, a Slavia Praha elleni, a vártnál jóval nehezebben, végül 2–1-re megnyert mérkőzésen készült felvétel is bizonyítja: a cseh csapat egyenlítése után a spanyol tréner rá sem mert nézni az őt szúrós tekintettel vizslató argentin klasszisra.2–1-re megnyert mérkőzésen készült felvétel is bizonyítja: a cseh csapat egyenlítése után a spanyol tréner rá sem mert nézni az őt szúrós tekintettel vizslató argentin klasszisra.

Fútbol en Movistar+ on Twitter

Messi y Valverde, hay miradas que lo dicen todo. #NoticiasVamos https://t.co/gLECO7SNC4


A gyenge idénykezdet után többször is felvetődött, hogy a Barcelonát 2017 májusa óta irányító Ernesto Valverdánek távoznia kell a kispadról. Az 55 éves spanyol trénernek az idény végén lejár a szerződése, így ha szezon közben nem is, 2020 nyarán távozhat a katalán csapattól.

Sajtóértesülések szerint Ronald Koeman és Marcelo Gallardo is jó eséllyel pályázik a Barcelona kispadjára.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR
, 3. FORDULÓ
F-CSOPORT
Slavia Praha (cseh)–FC Barcelona (spanyol)1–2(Boril 50., ill. Messi 3., Olayinka 57. – öngól)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik