BL-döntő: CR a társakkal edzett, háttal(!) passzolt – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.26. 09:39
A keddi sokk után, amikor egy ütközés miatt idő előtt végzett az edzéssel Cristiano Ronaldo, a szerdai gyakorláson ismét a társakkal közösen dolgozott a szombati BL-döntőre készülő Real Madrid portugál labdarúgója.

A szélső nincs százszázalékos állapotban, ezért minden, amúgy aprónak tűnő rossz megmozdulásnak jelentősége lehet esetében. Ilyen volt a keddi edzésen Kiko Casilla kapussal történő ütközése, amikor földre érkezéskor a sérült bal combizmában érzett fájdalmat. Szomorúan, de saját lábán hagyta el a pályát, a szakmai stáb pedig elővigyázatosságból azonnal az öltözőbe parancsolta. Zinédine Zidane vezetőedző egyébként is kímélő programot szánt CR-nek erre a hétre, nehogy rásérüljön a combjára és legyen lehetőség a regenerálódásra. Elég volt azonban egy szerencsétlen megmozdulás, és máris sutba vághatta az elővigyázatosságát.

A szerdai, zárt kapus edzésen a labda játszotta a főszerepet a Real edzésén, aligha véletlen. A spanyol lapok szerint arra készülnek, hogy ők irányítsák a játékot és tartsák meg a labdát az Atléticóval szemben, amelyre az agresszív letámadás a jellemző.

Szerdán a társaktól külön, a konditeremben edzett Álvaro Arbeloa – az ő játéka kérdéses szombaton –, viszont Diego Llorente, Borja Mayoral, Martin Ödegaard és Carlos Abad az első csapattal készült.

Az oddsokat tekintve a Real az esélyesebb, a gól nélküli döntetlen a rendes játékidőben kimondottan jól fizet.

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
(május 28., szombat)
20.45: Real Madrid–Atlético Madrid (Tv: M4 Sport, Sport1 – élőben az NSO-n!)
V: Mark Clattenburg (angol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik