BL: Debrecen? Nem megoldhatatlan feladat! - Shehi

Vágólapra másolva!
2012.07.16. 15:00
Csapatkapitányként vezetheti ki a Skënderbeu együttesét a DVSC-Teva elleni, keddi (20.30, tv: m1) Bajnokok Ligája-selejtezőre Orges Shehi, az albán bajnok kapusa. Shehi kapitányként Bledi Shkëmbit helyettesíti a Debrecen ellen – és nem tartja megoldhatatlannak a feladatot.

„Mi nem tudunk túl sokat a Debrecenről, de az edzőnk látta őket személyesen is a magyar Szuperkupa-mérkőzésen. Tulajdonképpen nem is érdekes: mindent ki kell játszanunk magunkból, és győzni Korcëban, ebben az esetben hihetünk a továbbjutásban is. Az edzéseken azt mondtuk: nem megoldhatatlan feladat ez” – nyilatkozta Shehi.

„A Debrecen a favorit, de meglephetjük. Ami biztos, nem hagyhatjuk, hogy ők irányítsanak, nem szabad, hogy a kishitűség eluralkodjon rajtunk. Nagyon hiányzik majd nekünk Shkëmbi, ennek ellenére bízom a sikerben, amelyhez a szurkolóink minden támogatást megadhatnak. Mindent ki fogunk játszani magunkból” – tette hozzá.

Az említett Shkëmbi – a csapat szellemi vezére és középpályás motorja, aki három országban is légióskodott és 14-szer szerepelt az albán válogatottban – sérülése után visszatérhetett görögországi rehabilitációjáról, de az orvosok az újabb vizsgálatokat követően megállapították, szeptemberig még nem léphet pályára.

MEGÉRKEZETT A LOKI
Kora délután megérkezett Korcë városába a Debrecen labdarúgócsapata, mely 19.45-kor tréningezik a Skënderbeu Stadionban – adta hírül a dvsc.hu.

A DVSC kerete: Nenad Novakovics, Verpecz István, Vukasin Polekszics – kapusok
Nagy Zoltán, Mészáros Norbert, Dajan Simac, Máté Péter, Korhut Mihály, Nikolov Balázs, Bódi Ádám, Varga József, Luis Ramos, Lucas Marcolini, Rezes László, Szakály Péter, Yannick Mbengono, Adamo Coulibaly, Kulcsár Tamás, Farkas Balázs – mezőnyjátékosok

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik