BL: Cocu túlzásnak érzi a piros lapot, Simeone türelmes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.25. 07:27
Nem született gól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a PSV–Atlético Madrid összecsapáson. Mindkét csapat vezetőedzője, Philip Cocu és Diego Simeone is gólt vár övéitől a visszavágón.

„Borzasztóan nehéz ellenfél volt a PSV – kezdte meccs utáni értékelését Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője. – A második félidőben mi irányítottunk, Oblaknak nem akadt nagy védenivalója. Képtelenek voltunk betalálni, de ez nem jelent semmit. Mindent megtettünk, a helyzeteink megvoltak, ezzel elégedett vagyok. A gólok majd jönnek, türelmes ember vagyok. Az, hogy nem találtunk be az én felelősségem. Örülök, hogy a visszavágót otthon játsszuk, ha így futballozunk, biztosan gólt szerzünk.”

„Roppant elégedett vagyok az eredménnyel. Már korábban is mondtam, ha otthon nem kapsz gólt, jó esélyed van a visszavágón – mondta Philip Cocu, a PSV trénere. – Most már egyértelmű a célunk, Madridban minden áron be kell találnunk. Ha így lesz, továbbjuthatunk. A második félidő nagy részét emberhátrányban játszottuk, de az együttes jól teljesített egy topcsapat ellen. Gastón Pereiro második sárgáját túl szigorúnak találom, de ebből is tanulunk.” Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője. – A második félidőben mi irányítottunk, Oblaknak nem akadt nagy védenivalója. Képtelenek voltunk betalálni, de ez nem jelent semmit. Mindent megtettünk, a helyzeteink megvoltak, ezzel elégedett vagyok. A gólok majd jönnek, türelmes ember vagyok. Az, hogy nem találtunk be az én felelősségem. Örülök, hogy a visszavágót otthon játsszuk, ha így futballozunk, biztosan gólt szerzünk.”

„Roppant elégedett vagyok az eredménnyel. Már korábban is mondtam, ha otthon nem kapsz gólt, jó esélyed van a visszavágón – mondta Philip Cocu, a PSV trénere. – Most már egyértelmű a célunk, Madridban minden áron be kell találnunk. Ha így lesz, továbbjuthatunk. A második félidő nagy részét emberhátrányban játszottuk, de az együttes jól teljesített egy topcsapat ellen. Gastón Pereiro második sárgáját túl szigorúnak találom, de ebből is tanulunk.”

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
PSV (holland)–ATLÉTICO MADRID (spanyol) 0–0
Eindhoven,
Philips Stadion, 34 948 néző. V: Orsato (olasz)
PSV: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Willems – Van Ginkel, Pröpper, Guardado (Hendrix, 75.) – Narsingh (Isimat-Mirin, 65.), Pereiro, Locadia (Lestienne, 86.). Vezetőedző: Phillip Cocu
ATLÉTICO: Oblak – Juanfran, Godín, Szavics, Filipe Luís – Gabi, Koke – Saúl (Correa, 74.), Ó. Torres, Griezmann – Vietto (F. Torres, 61.). Vezetőedző: Diego Simeone
Kiállítva: Pereiro (68.)
A madridi visszavágóra március 15-én kerül sor.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik