BL: Bob Marley fiával énekeltek az Ajax-szurkolók – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.21. 17:04
null
Ky-Mani Marley az Ajax-szurkolókkal énekelt együtt (Fotó: Twitter/Arun.A)
Mint beszámoltunk róla, az Ajax hazai pályán 3–0-ra legyőzte az AEK Athént a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A mérkőzés első félidejében nem láthattak gólt a szurkolók, a szünetben azonban így is remek volt a hangulat – elsősorban Ky-Mani Marleynek, Bob Marley fiának köszönhetően.

 

Ky-Mani Marley nézőként egy hónappal ezelőtt már járt az amszterdami csapat stadionjában. Ezúttal mikrofont is ragadott, és az Ajax-szurkolók segítségével elénekelte édesapja egyik leghíresebb számát, a Three Little Birds című slágert.

Bob Marley's son @maestromarley singing his father's famous "Three Little Birds" with @afcajax supporters in Amsterdam @tassie52 @germain__trim

601.2k Likes, 6,893 Comments - 433 | Football (Soccer) (@433) on Instagram: "Bob Marley's son @maestromarley singing his father's famous "Three Little Birds" with @afcajax..."



A közös éneklés a felvételek alapján remekül sikerült, ráadásul az Ajax a második félidőben hármat vágott az AEK Athénnak, így négy év után győzelemmel tért vissza a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ

E-CSOPORT
Ajax (holland)–AEK Athén (görög) 3–0 (0–0)

Amszterdam,Johan Cruijff Arena,52 285 néző.Vezette:Del Cerro (spanyol)
Gólszerző:Tagliafico (46., 90.), Van de Beek (77.)

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN
Benfica (portugál)–Bayern München (német) 0–2 (0–1)

A játéknap eredményeit és a csoportok állásait itt tekintheti meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik