BL: „Bizonyítani, hogy továbbra is nagyon jó csapat a Vidi”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2015.07.21. 08:47
Szolnoki Roland, a Videoton védője szeretné, ha a walesi The New Saints elleni szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőn sikerülne feledtetni a Bp. Honvéd elleni bajnoki szezonnyitót (0–1), amely egyáltalán nem úgy sikerült, ahogyan eltervezték.

„Szerdán máris itt a lehetőség, hogy bizonyítsuk magunknak és a szurkolóknak, hogy továbbra is nagyon jó csapat a Vidi – idézi a vidi.hu a válogatott védőt. – A vesztes meccs utáni éjszaka és a következő nap volt a legnehezebb, de ezért is szép játék a futball, mert néhány nappal később máris lehetőségünk van a javításra.”vidi.hu a válogatott védőt. – A vesztes meccs utáni éjszaka és a következő nap volt a legnehezebb, de ezért is szép játék a futball, mert néhány nappal később máris lehetőségünk van a javításra.”

A védő elmondta: a walesi csapat ellen csakis a továbbjutás lehet a cél, és bár ehhez az 1–0-s idegenbeli győzelem után szerdán a döntetlen is elég lenne, meg sem fordult a fejükben, hogy ikszre játsszanak.

„Természetesen nem becsüljük le ellenfelünket, hiszen az első meccsen is bizonyította, hogy képes megnehezíteni a dolgunkat, azonban szeretnénk kettős győzelemmel, magabiztosan továbbjutni, és ezért mindent meg is teszünk a pályán. Mindannyiunkat érdekel, hogy kit kaphatunk a következő körben, de egyelőre nem ezen gondolkodunk, hanem az előttünk álló feladaton. Bízom benne, hogy a szurkolóink kiállnak mellettünk most, amikor kisebb hullámvölgybe kerültünk, és biztatni fognak bennünket a TNS ellen is, mi pedig azon leszünk, hogy szép és jó játékkal háláljuk meg a bizalmukat.”

A BL-selejtező második fordulója keretében rendezendő visszavágó szerda este 20.30-kor kezdődik a Sóstói Stadionban. Továbbjutása esetén a Vidi a fehérorosz BATE vagy az ír Dundalk ellen játszik a következő fordulóban.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek