BL: Beszélnünk kell – Ter Stegen kifakadt a Slavia–Barca után

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.24. 15:49
null
A felmutatott hüvelykujj ott van, de Ter Stegen szigorú tekintete elárulja: nem igazán elégedett (Fotó: AFP)
Habár a Slavia Praha elleni meccset nagy nehezen megnyerte szerda este az FC Barcelona, a csapat kapusa, Marc-André ter Stegen csalódottan nyilatkozott a találkozó után.


Mint ismert, a Barca alaposan megszenvedett szerda este Prágában, ám sikerült behúznia a három pontot. Ter Stegen a tőle megszokott kiemelkedő teljesítményt hozta, több bravúrt is bemutatott, ám ettől függetlenül nem volt igazán elégedett a találkozó utáni nyilatkozata során – a játékos mondatait a Marca is közölte.

„Nem ütöttük meg az általunk eltervezett szintet. Szerencsére elvittük mind a három pontot, ami természetesen a legfontosabb, de azt gondolom, néhány dologról beszélnünk kell.”

Amikor a probléma gyökereiről kérdezték, a német kapus nem akarta elárulni, miről is van szó.

„Szerintem magunkba kell néznünk. Nem mondom el itt, hogy miről van szó, mert ez csak ránk tartozik, nem az én dolgom. Először is szeretnék azokkal a játékosokkal beszélni, akik a pályán voltak.”

Az FC Barcelona a döcögős idénykezdet után valamelyest magára talált az utóbbi időben – legutóbbi hat tétmeccsét megnyerte –, ám a csúcsformától még mindig messze van. Mivel az eredetileg október 26-ra kiírt Real Madrid elleni örökrangadót december 18-ra elhalasztották, így legközelebb jövő kedden (október 29-én), a Real Valladolid elleni bajnokin lépnek pályára Lionel Messiék.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR
, 3. FORDULÓ
F-CSOPORT
Internazionale (olasz)–Borussia Dortmund (német) 2–0 (L. Martínez 22., Candreva 89.)
Slavia Praha (cseh)–Barcelona (spanyol) 1–2 (Boril 50., ill. Messi 3., Olayinka 57. – öngól)

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Barcelona 3 2 1 4–2 +2 7
2. Internazionale 3 1 1 1 4–3 +1 4
3. Borussia Dortmund 3 1 1 1 2–2 0 4
4. Slavia Praha 3 1 2 2–5 –3 1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik