BL: Benítez szerint csapata az edzéseken gyakoroltakat hozta

Vágólapra másolva!
2012.12.05. 23:38
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának utolsó fordulójában a Juventus győzni tudott a már korábban továbbjutó Sahtar Doneck otthonában, ezzel a csoport élén végzett. Mindez egyben azt jelentette, hogy a címvédő Chelsea sokgólos győzelme ellenére is csak a harmadik helyen zárt, így az Európa-ligában folytatja. Az angolok szerint sorsuk már korábban eldőlt.

„A győzelem mindig feldob, de csalódottak vagyunk amiatt, hogy nem jutottunk tovább. Az Európa-ligára úgy tekintünk, mint egy másik kihívásra – nyilatkozta a lefújást követően a csoportkörből legtöbb rúgott góllal (16) kizúgó Chelsea menedzsere, Rafael Benítez. – A többi mérkőzést nem tudtuk kézben tartani. Játékosaim képességeivel kapcsolatban sohasem voltak kétségeim, ma intenzitásukra sem lehetett panasz. Ma este minden sikerült, amit az edzéseken gyakoroltunk. A legfontosabb, hogy Fernando Torres gólra váltotta helyzeteit."Rafael Benítez. – A többi mérkőzést nem tudtuk kézben tartani. Játékosaim képességeivel kapcsolatban sohasem voltak kétségeim, ma intenzitásukra sem lehetett panasz. Ma este minden sikerült, amit az edzéseken gyakoroltunk. A legfontosabb, hogy Fernando Torres gólra váltotta helyzeteit."

„Sokkal jobbak voltak, nem tudtunk mit kezdeni a motivált és sziporkázó Chelsea-vel, legalább egy klasszissal jobb volt ma nálunk" – ismerte el Kasper Hjulmand, a Nordsjaelland edzője.

„Sejtettük, hogy megtörténhet az, hogy nem megyünk tovább – mondta a londoniak kapusa, Petr Cech. – Igazából a sorsunk már korábban eldőlt, amikor nem nyertünk Torinóban, de amit ma megtehettünk önmagunkért, azt meg is tettük."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik