BL: beletörölte az orrát Ronaldo mezébe? Dani Alves reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.09. 17:57
Mint ismert, a címvédő Real Madrid a hazai 3–1-es siker után idegenben 2–1-re legyőzte a PSG-t a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így 5–2-es összesítéssel jutott tovább. A párizsi visszavágó után olyan videofelvételek kezdtek terjedni az interneten, amelyeken úgy tűnik, Dani Alves beletörölte az orra tartalmát Cristiano Ronaldo mezébe, a brazil védő azonban tagadja, hogy ilyet tett volna.

„Ez a munkám, ez az élet része, nem fájdalmas a kiesés, de az, hogy ilyen hülyeségekkel kell foglalkoznom… Továbbra is úgy játszom majd, mint eddig, ezeket a nonszensz dolgokat pedig a hülyékre hagyom” – idézi a Sun Dani Alves reakcióját. „Ez a munkám, ez az élet része, nem fájdalmas a kiesés, de az, hogy ilyen hülyeségekkel kell foglalkoznom… Továbbra is úgy játszom majd, mint eddig, ezeket a nonszensz dolgokat pedig a hülyékre hagyom” – idézi a Sun Dani Alves reakcióját.

Íme, az esetről készült videofelvétel!


A párizsi meccsen egyébként nem ez volt az egyetlen vitatott eset a két játékos között, a 16. percben Ronaldo majdnem megrúgta Dani Alvest:

beIN SPORTS on Twitter

Little bit of afters from @Cristiano #beINUCL #PSGRMA https://t.co/VfRVGsjKx1



BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
PSG (francia)–Real Madrid (spanyol) 1–2
(0–0)
Párizs,Parc des Princes, 46 400 néző.V:Brych (német)
PSG:Areola – D. Alves, Th. Silva, Marquinhos, Berchiche – Verratti, Th. Motta (Pastore, 59.), Rabiot – Mbappé (L. Diarra, 85.), Cavani, Di María (Draxler, 76.).Vezetőedző:Unai Emery
REAL MADRID:K. Navas – Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo – Lucas Vázquez, Casemiro, Kovacic (Kroos, 71.), Asensio (Isco, 82.) – Benzema (Bale, 76.), C. Ronaldo.Vezetőedző:Zinédine Zidane
Gólszerző:Cavani (71.), ill. C. Ronaldo (52.), Casemiro (80.)
Kiállítva:Verratti (66.)

Továbbjutott:aReal Madrid,kettős győzelemmel,5–2-es összesítéssel

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHATNAK!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik