BL: az olasz sajtó szerint ők voltak a leggyengébb MU-játékosok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.24. 12:06
null
Az olaszok szerint Luke Shaw (jobbra) oldalán simán átjutottak Ronaldóék (Fotó: AFP)
A Juve győzelmével ért véget a Manchester United–Juventus összecsapás a Bajnokok Ligája H-csoportjában. A találkozót követő napon az olasz sajtó próbálta megnevezni a hazaiak leggyengébben teljesítő játékosait – a legnagyobb olasz lapok ugyanazt a három játékost emelték ki ezen a téren.  

 

Szerda este a Juventus Paulo Dybala góljával 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája H-csoportjának 3. fordulójában. Az olasz sajtó nem kímélte az MU játékosait, és hármukat nevezte meg, akiknek a teljesítménye hozzájárulhatott José Mourinho csapatának vereségéhez.

Az olasz sajtó szerint a találkozó egyik leggyengébben játszó futballistája Luke Shaw volt. A Corriere dello Sport például így fogalmaz a védővel kapcsolatban: „Cuadrado, Dybala és Ronaldo azért húzódott az ő oldalára, mert ő volt a gyenge láncszem. Az első félidőben a Juventus minden támadását ezen a területen indította, olyan, mintha Shaw ott sem lett volna.”

Az olaszok szerint Marcus Rashford sem éppen élete legjobb formáját nyújtotta szerda este, a La Gazzetta dello Sport egyenesen katasztrofálisnak titulálta a támadó játékát. Harmadikként Anthony Martialt nevezték meg e tekintetben az MU játékosai közül. A Tuttosportban az olvasható, hogy olyan volt, mintha a francia kimaradt volna a játékból, és a végén legfeljebb egy banális lövéssel hívta fel magára figyelmet.

A Juventustól elszenvedett veresége után a Manchester United a második helyen áll a csoportjában, hátránya öt pont a listavezető torinói együtteshez képest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik