BL: Az idő minden sebet begyógyít, de kevés idő telt el – Ancelotti Kassairól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.03. 07:45
Carlo Ancelotti, az olasz Napoli vezetőedzője meglepődött, hogy Kassai Viktor vezeti csapata Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzését.

„Rossz emlékeim vannak Kassai Viktorról – mondta a keddi sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti.Meglepett a játékvezetőküldés. Az idő minden sebet begyógyít, de kevés idő telt el.”

A háromszoros BL-győztes olasz tréner ezzel arra utalt, hogy 2017 tavaszán Kassai Viktor (és segítőinek) tévedései miatt Ancelotti akkori csapata, a Bayern München nehéz helyzetbe került a későbbi győztes Real Madriddal szemben, s végül 4–2-es vereséget szenvedett, így kiesett.„Rossz emlékeim vannak Kassai Viktorról – mondta a keddi sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti.Meglepett a játékvezetőküldés. Az idő minden sebet begyógyít, de kevés idő telt el.”

A háromszoros BL-győztes olasz tréner ezzel arra utalt, hogy 2017 tavaszán Kassai Viktor (és segítőinek) tévedései miatt Ancelotti akkori csapata, a Bayern München nehéz helyzetbe került a későbbi győztes Real Madriddal szemben, s végül 4–2-es vereséget szenvedett, így kiesett.

A mérkőzést követően Ancelotti súlyos kritikával illette Kassait, a videobíráskodás (VAR) bevezetését szorgalmazta – és a magyar bírót a publikum sem kímélte, sőt Ancelotti feleségének lesújtó véleményét is idézték a lapok.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
A-CSOPORT
21.00:
Atlético Madrid (spanyol)–FC Bruges (belga)
21.00: Borussia Dortmund (német)–Monaco (francia)
B-CSOPORT
21.00:
Tottenham Hotspur (angol)–Barcelona (spanyol) (Tv:M4 Sport)
21.00: PSV (holland)–Internazionale (olasz)
C-CSOPORT
18.55:
Paris Saint-Germain (francia)–Crvena zvezda (szerb) (Tv: Spíler2)
21.00: Napoli (olasz)–Liverpool (angol) (Tv: Spíler2)
D-CSOPORT
18.55:
Lokomotiv Moszkva (orosz)–Schalke 04 (német) (Tv: Spíler1)
21.00: Porto (portugál)–Galatasaray (török) (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik