BL: apja tanácsára nem ment a hős a Barcába, sem máshová

Vágólapra másolva!
2012.09.20. 14:48
A szurkolók többsége a Zenitnek kedden lőtt remek duplája nyomán figyelt fel a Málaga labdarúgójára, Iscóra, de jó néhány nagy klub vitte volna már a nyáron is – az As csütörtöki írása szerint például a Barcelona is.

A Bajnokok Ligája idei csoportkörének első gólját szerző, a duplájával a Zenit elleni meccs hősévé váló Iscóért a nyári átigazolási időszak hajrájában az angol Tottenham és az orosz Anzsi is bejelentkezett, de a Málaga – amely szorult anyagi helyzete miatt nem sokkal korábban kénytelen volt elkótyavetyélni Santi Cazorlát – nem állt kötélnek.idei csoportkörének első gólját szerző, a duplájával a Zenit elleni meccs hősévé váló Iscóért a nyári átigazolási időszak hajrájában az angol Tottenham és az orosz Anzsi is bejelentkezett, de a Málaga – amely szorult anyagi helyzete miatt nem sokkal korábban kénytelen volt elkótyavetyélni Santi Cazorlát – nem állt kötélnek.

A családi kupaktanács sem támogatta a váltást. Az As spanyol sportnapilap értesülései szerint a Barcelona vezetői édesapján keresztül próbálták becserkészni a 20 éves támadó középpályást, Paco Alarcón azonban azt tanácsolta fiának, hogy egy olyan nagyszerű lehetőség előtt, mint a Bajnokok Ligája-szereplés, ne hagyja el a neki biztos játéklehetőséget kínáló Málagát.

A játékos kivásárlási ára jelenleg 21 millió euró, és a szerződése lejártáig minden esztendőben újabb egymillióval emelkedik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik