BL: a walesi edző karrierje legszebb napját élte át

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.22. 23:20
Craig Harrison, a The New Saints vezetőedzője elmondta, annak ellenére, hogy nem sikerült továbbjutniuk a Videoton ellen a Bajnokok Ligájában, nagyon büszke a csapatára.

„Hibátlanul véghezvittük azt, amit akartunk, úgy alakult a mérkőzés, ahogy elterveztük – mondta Craig Harrison, a TNS vezetőedzője. – Valóban nagy meleg volt, gondoltuk, hogy a Videoton birtokolja majd többet a labdát. Maga az a tény, hogy a hosszabbításig eljutottunk, büszkévé tesz minket. Nem tudok elégedetlen lenni a csapattal, mert mindent megtett a továbbjutásért.”Craig Harrison, a TNS vezetőedzője. – Valóban nagy meleg volt, gondoltuk, hogy a Videoton birtokolja majd többet a labdát. Maga az a tény, hogy a hosszabbításig eljutottunk, büszkévé tesz minket. Nem tudok elégedetlen lenni a csapattal, mert mindent megtett a továbbjutásért.”

„A mi csapatunk volt az esélytelenebb, de amit ma mutattunk, az elképesztő volt. Bátran játszottunk, ennél többet nem tudtunk volna tenni, jó néhány helyzetet kialakítottunk, a rögzített szituációkból is eredményesek voltunk. Ez karrierem legszebb napja, bár az előző kör is büszkévé tett, ez még inkább.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik