BL: a PSG sztárja megszállott rajongója Lionel Messinek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.13. 15:26
Lucas Mourát, a Paris Saint-Germain brazil labdarúgóját nem érdekli Argentína és Brazília rivalizálása, ha a példaképéről, Lionel Messiről van szó. A szélső az As spanyol sportnapilapnak áradozott a Barcelona világklasszisáról, akivel a Bajnokok Ligája szerdai negyeddöntőjében ismét összecsaphat.

„Messi a példaképem, már jó ideje megszállottan figyelem a játékát. Ő a világ legjobbja, magasan a mezőny fölé emelkedik – mondta Moura az Asnak. – A két futballnemzet, Argentína és Brazília közötti örökös rivalizálás ellenére realisztikusnak kell lennünk, és szembe kell néznünk a ténnyel: ma Messi a legnagyobb.”Moura az Asnak. – A két futballnemzet, Argentína és Brazília közötti örökös rivalizálás ellenére realisztikusnak kell lennünk, és szembe kell néznünk a ténnyel: ma Messi a legnagyobb.”

„Rendkívül nehéz lesz ellene játszani, az egész mérkőzésen keményen kell dolgoznunk, ha meg akarjuk állítani. Remek érzés a Camp Nouban pályára lépni, remek párharcokat vívunk a Barcával. Szoros mérkőzésre számítok, de izgatottan állunk a kihívás előtt.”

Messi dicsérete mellett Mourának honfitársáról, Neymarról is volt néhány jó szava.

„Neymar géniusz. Büszke vagyok rá, hogy a barátomnak mondhatom. Rendszeresen követem a meccseit Barcelonában, élvezet nézni a játékát – tette hozzá a PSG szélsője. – Jó döntést hozott, amikor a katalánokat választotta, sokat segíthetnek a fejlődésében.”

A Paris Saint-Germain–Barcelona Bajnokok Ligája-negyeddöntő április 15-én, szerdán 20.45-kor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik