BL: a Pool szurkolói készülnek az exkedvencek fogadtatására

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.04. 13:56
null
Coutinho és Suarez erős füttykoncertre számíthat az Anfield Roadon(Fotó: AFP)
A Liverpool drukkerei nem fogják majd vissza magukat, ha Luis Suárez és Philippe Coutinho akcióba lendül a keddi BL-visszavágón. Az uruguayi csatár alaposan megünnepelte a „vörösök” elleni gólját, ami nem tetszett a liverpooliaknak, ennek pedig a közösségi médián keresztül hangot is adtak.

A Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágójára kedden kerül sor az Anfield Roadon, ahol először léphet pályára Philippe Coutinho és Luis Suárez, amióta elhagyták a klubot. Utóbbi az első mérkőzésen be is talált, gólörömét pedig egy csöppet sem fogta vissza. Több sem kellett a Liverpool szurkolóknak, máris készülnek a „bosszúra”.

„Az első perctől az utolsóig ki kell fütyülni Coutinhót és Suárezt! Elég volt az olyan exjátékosokból, akik semmit sem nyertek nekünk. Csak az olyan klasszisok érdemlik meg a szeretetünket, mint Xabi Alonso vagy Luis García" – írta egy Liverpool-szurkolóRedditen.

„Nem akarsz a Liverpool színeiben játszani? Rendben. De akkor az is rendben van, ha úgy fütyülünk ki, mint bármilyen más játékost. Ellenünk játszol, tehát ellenség vagy" – tette hozzá a felbőszült drukker, akivel szurkolók százai értettek egyet a fórumon, és ezen kívül a Twitteren is üzentek a klasszis játékosoknak.

„Suárez és Coutinho viselkedésükkel megkönnyítik a Liverpool-szurkolók dolgát, hogy kifütyüljék őket a visszavágón vagy sem."


„Csak számomra egyértelmű, hogy Suárez és Coutinho nagyobb árulók, mint Sterling?"


„Suárez és Coutino megérdemlik, hogy kifütyüljék őket az Anfielden, mert úgy viselkednek mint valami idióták."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik