BL: a Napoli öltözőjében hatalmas bulit csaptak a továbbjutás örömére

Vágólapra másolva!
2011.12.07. 23:49
Diadalmaskodott a Bajnokok Ligájának A-csoportjában a Manchester City előtt pontelőnyben a második helyen lévő Napoli a Villarreal vendégeként, így az angolok győzelme ellenére is az olaszok mentek tovább.

„Az az igazság, hogy senki sem várta tőlünk, hogy továbbjussunk – vélekedett a lefújást követően a Napoli támadója, Ezequiel Lavezzi. – Kiváló, érett csapat a mienk, tudjuk, mit kell tennünk, ha nálunk a labda, és emellett sokat is futunk. Ez a kulcsa a továbbjutásunknak. Elképesztően kemény csoportot kaptunk, igazán csodálatos ebből a négyesből továbblépni, mindannyiunk számára hatalmas siker. Ma az első félidőben nem volt megfelelő a mentalitásunk, de a másodikban egészen más hozzáállást mutattunk."Ezequiel Lavezzi. – Kiváló, érett csapat a mienk, tudjuk, mit kell tennünk, ha nálunk a labda, és emellett sokat is futunk. Ez a kulcsa a továbbjutásunknak. Elképesztően kemény csoportot kaptunk, igazán csodálatos ebből a négyesből továbblépni, mindannyiunk számára hatalmas siker. Ma az első félidőben nem volt megfelelő a mentalitásunk, de a másodikban egészen más hozzáállást mutattunk."

„Köszönöm a srácoknak a sikert – így a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis. – Már a sorsoláskor örültem annak, hogy erős négyesbe kerültünk, megmutattuk, milyen érettek is vagyunk. Azért a szünetben egy kicsit ideges voltam ma. Köszönet a játékosoknak, nagy öröm ez a városnak is. Az öltözőbe bementem hozzájuk, alaposan eláztatták a ruhámat, hatalmas buli volt ott – csak sérvet ne kapjak!"

A Villarreal az első olyan spanyol csapat a BL-ben, amely győzelem nélkül esett ki csoportjából.

„Azt hiszem, jó kis meccset játszottunk – vélekedett a spanyolok középpályása, Bruno Soriano. – A második félidőben rájött a Napoli, hogy győznie kell, és onnantól kezdve jobban futballoztak. A csoportkör remek tapasztalatokkal szolgált számunkra, de ebben az idényben meglátszott az is, hogy korábban sokunk nem fordult még meg a BL-ben."

„Azt hiszem, sok pozitív dolgot le tudunk szűrni szereplésünkből, no és ebből az első félidei döntetlenből is. Most már a bajnokságra kell fókuszálnunk" – adta meg az irányt edzője, Juan Carlos Garrido.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik