BL: a megfelelő sebességfokozatban ellenállhatatlan a City

Vágólapra másolva!
2011.11.02. 23:27
A labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a Bayern München hazai pályán Mario Gomez mesterhármasának köszönhetően 3–2-re legyőzte a Napolit, de a bajorok ezzel a sikerrel még nem tudták biztossá tenni továbbjutásukat, ugyanis a Manchester City idegenben 3–0-ra legyőzte a Villarrealt.

„Tudjuk, hogy a BL-ben bármi megtörténhet, de ma nagyon jól ment nekünk, és olyan jól játszottunk, ahogyan csak tudunk – mondta a lefújást követően a Manchester City menedzsere, Roberto Mancini. – Tudom, hogy van még miben fejlődnünk, de nagyon örülök ennek a győzelemnek.”Roberto Mancini. – Tudom, hogy van még miben fejlődnünk, de nagyon örülök ennek a győzelemnek.”

„Nincs miért bántani a csapatomat – reagált a találkozóra Borja Valero, a Villarreal középpályása. – A csak ritkán szereplők és a fiatalok számára egyáltalán nem volt ez könnyű mérkőzés. Elégedettek vagyunk, mert végül is kiálltuk a próbát. Talán a büntető volt a mérkőzés kulcsa, de a City egyébként is bombaerős, keveset tehettünk ellenük.”

„A megfelelő sebességbe raktuk a csapatjátékot, és minden úgy sikerült, ahogyan elterveztük – mondta Vincent Kompany, a Manchester City védője. – Türelmünk ezúttal rózsát termett. A BL-ben ma védekeztünk a legjobban, támadóink pedig halálosan veszélyesek voltak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik