BL: a Liverpool szurkolóit óva intik a római sétáktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.30. 09:00
A Roma elleni BL-elődöntő visszavágójára készülő Liverpool közleményben kérte szurkolóit, hogy semmiképp se sétálgassanak a római Olimpiai Stadion környékén, hanem a kifejezetten az angol szurkolók számára megrendelt kisbuszokkal érkezzenek meg a mérkőzésre.

A két csapat első mérkőzése előtt a Roma szurkolói Liverpoolban rátámadtak az angolokra, ami miatt őrizetbe is vettek több olasz huligánt, kettő ellen vádat emeltek.kettő ellen vádat emeltek.

Az angol rendőrök és a Liverpool azóta is többször hangsúlyozta, eszükbe ne jusson a szurkolóknak bosszút forralni, sőt, immár attól is óva intik a Pool-fanatikusokat, hogy egyszerűen gyalog menjenek a szálláshelyükről vagy a belvárosból a mérkőzésre.

„Arra kérjük szurkolóinkat, hogy semmilyen körülmények között ne menjenek gyalog a stadionba. Használják az erre kijelölt buszokat! Akik szervezett utazás keretében mennek, azoknak a szállítását külön biztosítják” – állt a Pool közleményében.

A Liverpool ötezer jegyet kapott a visszavágóra. Azt is kiemelte a klub, hogy akinek nincs jegye, ne menjen Rómába, mert ott biztosan nem jut belépőhöz, csak a saját testi épségét kockáztatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik