BL: A Leverkusen és a Mainz legyőzése önbizalmat adott - Szalai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.17. 15:41
Szerdán kezdi meg csoportkörös szereplését a Bajnokok Ligája egyetlen magyar mezőnyjátékosának, Szalai Ádámnak a csapata, a Schalke 04. A Steaua Bucuresti elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón a magyar támadó és edzője, Jens Keller válaszolt a kérdésekre.

„Természetesen nagyon várom az első BL-mérkőzésemet, megtisztelő, hogy ebben a sorozatban szerepelhetek. A csapat nagyon jó passzban van, a Leverkusen és a Mainz legyőzése önbizalmat adott nekünk” – nyilatkozta a magyar támadó.

Jens Keller arról beszélt, hogy nem szabad lebecsülni a Steauát, mivel a románok az előző szezonban nagyon jól teljesítettek az Európa-ligában, de emellett ő is kiemelte, hogy csapata visszatalált a győzelem útjára.

„Még soha nem találkoztunk a Steauával, úgyhogy várjuk már az összecsapást. Amennyiben olyan fegyelmezetten játszunk, mint azt a hétvégén tettük, akkor nagyon nehéz dolga lesz az ellenfelünknek. Jó hír, hogy Fuchs és Felipe Santana újra bevethető, így Huntelaaron és Papadopuloszon kívül csak a sérült Tim Hooglandra és az eltiltott Jermaine Jonesra nem számíthatok. Mindenesetre jó formában vagyunk, nagyon fontos volt, hogy visszataláltunk a győzelem útjára. De persze nem szabad lebecsülni a Steauát, a románok nagyon jól játszottak az előző Európa-liga-kiírásban” – nyilatkozta a szakvezető.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik