BL: a klubelnök miatt Besiktas-szurkolók nélkül Münchenben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.13. 09:56
A február 20-i Bayern München–Besiktas BL-nyolcaddöntőn számos török szurkolónak az Allianz Arénán kívül kell maradnia. Erre a klubelnök, Fikret Orman kérte a drukkereket, akik az előző szezonban az Európa-liga negyeddöntőjében az Olympique Lyon otthonában balhéztak, ezért pedig az UEFA két évre eltiltotta az együttest az európai porondtól. A büntetés felfüggesztett, ezért lehet ott a BL-ben a csapat.

A franciaországi találkozón a Besiktas-szurkolók miatt 45 perccel később kezdődött a játék. Egy hasonló eset immáron jogerős eltiltást vonhatna maga után, ezért különösen fontos, hogy ne randalírozzanak a török drukkerek.A franciaországi találkozón a Besiktas-szurkolók miatt 45 perccel később kezdődött a játék. Egy hasonló eset immáron jogerős eltiltást vonhatna maga után, ezért különösen fontos, hogy ne randalírozzanak a török drukkerek.

A LYONI BALHÉ

A klub vezetői egyébként a Monaco elleni csoportmeccs előtt is már arra kértek néhány szurkolót, hogy inkább ne látogassanak ki a mérkőzésre.

A Besiktas szimpatizánsai libabőrt előidéző atmoszférát tudnak teremteni. Amikor az RB Leipzig Isztambulban szerepelt, Timo Wernert le kellett cserélni, mert rosszul lett a hangorkántól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik