BL: A Ferencváros minőségileg sokat lépett előre – Lucescu

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2020.10.27. 19:58
null
Mircea Lucescu (középen) szerint a Ferencvárosnak ütőképes csapata van (Fotó: Árvai Károly)
A Ferencváros szerdán 21 órától lép pályára a Dinamo Kijev ellen a Groupama Arénában. A Bajnokok Ligája-találkozó előtt Mircea Lucescu, az ukránok vezetőedzője, és labdarúgója, Vitalij Bujalszkij beszélt a várakozásairól a sajtótájékoztatón. 

Mircea Lucescu,a Dinamo Kijev vezetőedzője a következőket mondta a Ferencváros elleni mérkőzésről.

„Ellenfelünk minőségben sokat lépett előre az elmúlt években, minőségi játékosok kerültek a csapathoz, amely együtt is ütőképes. A Dinamo Kijev az utóbbi időben elég nehéz utat járt be, ez a pénzügyi problémáknak is a következménye volt. Sok játékost elvesztettünk, akik elmentek külföldre, de mindeközben az akadémiáról egyre-másra kerülnek fel az együtteshez a tehetségek. Tehát annyit nem tudtunk befektetni a játékoskeret megerősítésébe, mint a Ferencváros, de a legjobbakban bízunk ellene.”

Arról, hogy a szerdai találkozónnem számíthat két kulcsemberére,a kapus Heorhij Buscsanraés a védő Vitalij Mikolenkóra, így vélekedett.

„Nyilván ez sosem egyszerű, főleg egy ilyen kemény meccs előtt. Viszont remek lehetőség ez az őket helyettesítő játékosoknak, hogy megmutassák magukat a Bajnokok Ligájában.”

A Rebrovval való újabb összecsapással kapcsolatban elmondta, neki ez a meccs nem két edző egymás elleni csatájáról szól.

Vitalij Bujalszkij, a Dinamo Kijev középpályása bízik benne, hogy csapata a legjobbját fogja nyújtani a Ferencváros ellen, és csak a győzelmet tartja elfogadhatónak. Elmondta, duplán motiváltak amiatt, hogy az FTC szurkolói ott lesznek a lelátón, nem félnek se tőlük, se a szerdai mérkőzéstől.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR

G-CSOPORT, 2. FORDULÓ
SZERDA

21.00:Juventus (olasz)–FC Barcelona (spanyol) (Tv:Spíler2)– élőben az NSO-n!
21.00: FERENCVÁROS–Dinamo Kijev (ukrán) (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!

A DINAMO KIJEV EDZÉSE GROUPAMA ARÉNÁBAN A MÉRKŐZÉS ELŐTT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik