BL: a döntő napja piros betűs nap lesz az M4 Sportnál

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2023.06.07. 11:09
null
A döntőre az egyedi labda is elkészült (Fotó: Getty Images)
Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója kedden este az M1 aktuális csatornán elmondta: pénteken négyórás felvezető műsorral várják a nézőket, amelyben megmutatják a Manchester City és az Internazionale sajtótájékoztatóját, valamint a finálé előtti edzését is. Az Isztambulban sorra kerülő BL-döntő szombaton 21 órakor kezdődik.

„Ez egy nagyon fontos nap, egy piros betűs nap, és nemcsak a mi életünkben, hanem azért is, mert tudjuk, hogy ez Európában, és így a magyar emberek számára is a Super Bowl, mindegy, hogy ki játszik” – mondta Székely.

Hangsúlyozta, a mérkőzés az M4 Sport számára is kiemelten fontos – bár a szervezés szempontjából az Európa-liga döntője idén fontosabb volt, hiszen azt Budapesten rendezték –, egy éve tudják, ki lesz a szerkesztő, kik utaznak a török városba, ki lesz a kommentátor (Hajdú B. István).

A csatornaigazgatót az Inter döntőbe jutása nagyon meglepte, erre még akkor sem számított, amikor kialakultak az ágak az egyenes kieséses szakaszban. A Manchester City bejutása egyáltalán nem jelentett számára meglepetést, mert megfogalmazása szerint kompakt, kerek, tökéletes csapattá nőtte ki magát Pep Guardiola együttese.

„Tízből kilencszer a City nyer, de mi van, ha ez az egy lesz az, amikor az Inter? Nagyon izgalmas lesz!” – vélekedett Székely.

A műsorban elhangzott, hogy az M4 Sport a harmadik számú európai kupasorozat, a Konferencia-liga fináléját is élőben közvetíti: szerdán Prágában az olasz Fiorentina ellenfele az angol West Ham United.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik