BL: A Bayern-Barca továbbjutója lesz a befutó - Van Bommel

Vágólapra másolva!
2013.04.19. 21:05
Mark van Bommel, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSV Eindhoven középpályása úgy véli, az a csapat nyeri meg a Bajnokok Ligája 2012–2013-as kiírását, amelyik továbbjut a Bayern München–Barcelona elődöntőből.

A 35 esztendős, korábbi holland válogatott futballista a 2005–2006-os idényben a katalánokat erősítette, amelynek színeiben BL-t nyert, majd 2006 és 2011 között a bajoroknál futballozott, így mindkét csapatot jól ismerheti.

„Sokan úgy gondolják, hogy a Bayernnek nincs sok esélye, de én másképpen látom a dolgokat. Természetesen azt a csapatot sem lehet leírni, ahol Lionel Messi játszik, így úgy vélem, egyforma erősségű a két csapat" – mondta Van Bommel a Mundo Deportivónak.

„A Bayern München és a Barcelona a két legjobb csapat Európában, biztos vagyok benne, hogy ennek a párharcnak a továbbjutója nyeri meg a Bajnokok Ligáját" – folytatta a PSV csapatkapitánya, akit arról is kérdeztek, hogy melyik korábbi együttesének szurkol a két csapat párharcában, amelynek első mérkőzését kedden rendezik Münchenben, a visszavágót pedig május 1-jén Barcelonában.

„Egyikük pártján sem állok. Mindkét csapatnál nagyszerű időszakot tölthettem el, bár a Bayernnél lényegesen hosszabb ideig voltam. Biztos vagyok benne, hogy különleges meccseket fogunk látni" – szögezte le a 79-szeres holland válogatott játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik