BL 2015–2016: megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma!

Vágólapra másolva!
2015.09.11. 07:22
Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma, amely a Bajnokok Ligájára fókuszál.

Már csak néhány nap, és megkezdődik Európa klubfutballjának csúcseseménye, a Bajnokok Ligája. A csoportkörbe jutó harminckét együttes között ezúttal sincs magyar, ettől függetlenül biztosan sokan figyelik majd a Barcelona, a Real, a Juventus, a PSG, a Manchester City, a Manchester United és a többi sztárcsapat vetélkedését. A Nemzeti Sport Magazin legújabb száma kihagyhatatlan mindazoknak, akik az idény során követik a Bajnokok Ligáját.

 

Az mondják, egy kép felér ezer szóval. Ezt szem előtt tartva magazinunkban több képriporttal is felidézzük az elmúlt szezon legérdekesebb pillanatait. Mi történt a BL-döntőben? Kik voltak a sorozat legnagyobb csillagai? Emlékeznek még a legnagyobb pillanatokra? Mely csapatoknak voltak a leglelkesebb szurkolói?

 

Harminckét csapat, harminckét reménykedő, ám a jövő májusi döntő után közülük csak egy lehet igazán elégedett. A Nemzeti Sport Magazinban a csoportkörbe jutó összes együttest feltérképeztük. Mire számíthat az új idényben? Mit kell tudni az edzőről? Kik a kulcsemberek? Hogy néz ki az ideális kezdőcsapat? Hogyan szerepelt eddig a Bajnokok Ligájában? Mit tippelnek a Nemzeti Sport Magazin szakértői? Kérdések, amelyekre magazinunkban választ kapnak, s természetesen az adott csapat csoportmérkőzéseinek programját is közöljük.

 

Az 1992-ben rajtoló Bajnokok Ligájában számos nagyszerű csapatot és persze még több klasszis futballistát láthattunk. A Nemzeti Sport Magazin vállalkozott a (szinte) lehetetlenre: a huszonhárom idényben pályára lépő futballistákból összeállítottuk az álomcsapatot. A döntés nyilván szubjektív, lehet vele vitatkozni, de az tény, hogy az a 11 játékos és egy edző, aki nálunk felkerült „a" pályára, nem érdemtelenül szerepel az álomcsapatban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik