BL: 14/14 és két El – Mourinho felhívta „rajongói” figyelmét a statisztikájára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.28. 09:14
null
José Mourinho ismét kitett magáért a sajtótájékoztatón (Fotó: AFP)
José Mourinho, a Manchester United menedzsere odaszúrt kritikusainak, miután csapata kedden Marouane Fellaini hajrában szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a svájci Young Boyst, így továbbjutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe.

 

„Először is engedjék meg, hogy üzenjek a rajongóimnak! Tizennégyszer szerepeltem a Bajnokok Ligájában, s mind a tizennégy alkalommal továbbjutottam a csoportból – így a kétszeres BL-győztes José Mourinho. Abban a két esztendőben, amikor nem a BL-ben indultam, két Európa-ligát [ebből az egyik UEFA-kupa volt – a szerk.] nyertem. Tehát tizenhat idényből tizennégyszer bejutottam az egyenes kieséses szakaszba, kettőből kétszer pedig Európa-ligát nyertem. Csak érdekességkép akartam ezt elmondani a rajongóimnak és a statisztikák kedvelőinek.”

Az 55 esztendős portugál szakember Marouane Fellaini győztes gólja után örömében földhöz vágta a kulacstartót a kispad mellett, amiért néhány brit televíziós szakértő kritizálta.

„Egy menedzser nem lehet frusztrált vagy nem reagálhat kedve szerint? A szakértők többsége sohasem ült kispadon. Javaslom, dolgozzanak menedzserként, de gondolom jobb Barbadoson nyaralgatni, és a képernyőn nyomkodni a taktikai táblát. Sokkal kényelmesebb, mint a mi életünk az oldalvonal mellett. Egy igazi menedzser sohasem kritizálna egy másikat egy érzelmi kitörés miatt, hiszen átélt már hasonlót” – tette hozzá Mourinho.

Goal on Twitter

Jose Mourinho has a special message for all of his "lovers" out there https://t.co/iwb0ixfOKk

Football on BT Sport on Twitter

14 seasons in the Champions League. 14 times qualified through the group phase." "The season I didn't play Champions League I won the Europa League." Jose Mourinho with a message for his 'lovers' https://t.co/wDNiTyY96X




BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
H-CSOPORT

Juventus (olasz)–Valencia (spanyol) 1–0 (0–0)
Torino,
Allianz Stadion. V: Collum (skót)
Gólszerző: Mandzukic (59.)

Manchester United (angol)–Young Boys(svájci) 1–0 (0–0)
Manchester, Old Trafford. V: Brych (német)
Gólszerző: Fellaini (91.)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Juventus 5 4
1 8–2 +6 12
2. Manchester United 5 3 1 1 6–2 +4 10
3. Valencia 5 1 2 2 4–5 –1 5
4. Young Boys 5 1 4 2–11 –9 1

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik