BL: 1 milliárd euróra perli Ramost egy egyiptomi ügyvéd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.29. 09:01
Hogy szándékos volt vagy sem, arról lehet vitatkozni, az azonban biztos, hogy Mohamed Szalah Sergio Ramos miatt volt kénytelen idő előtt elhagyni a pályát a Real Madrid győzelmével záruló Bajnokok Ligájda-döntőben. Az továbbra is kérdéses, hogy az egyiptomi klasszis ott lehet-e a világbajnokságon a sérülése miatt – ezt hazájában nem viselik túl jól…

Mint beszámoltunk róla, a finálé után a szurkolók egy petíciót indítottak, hogy az UEFA és a FIFA büntesse meg Sergio Ramost, mert a spanyol szándékosan okozott sérülést Szalahnak. Ez egyébként már 450 ezer aláírásnál jár.a finálé után a szurkolók egy petíciót indítottak, hogy az UEFA és a FIFA büntesse meg Sergio Ramost, mert a spanyol szándékosan okozott sérülést Szalahnak. Ez egyébként már 450 ezer aláírásnál jár.

Egyiptomban azonban ennyivel nem érik be.

Egy ügyvéd, nevezetesen Szada el-Balad 1 milliárd eurós, azaz átszámolva 318 milliárd forintos kártérítési pert indított Sergio Ramos ellen.

„Ramos szándékosan okozott sérülést Szalahnak, ezért büntetést érdemel. Hivatalos pert indítottam ellene, és panaszt tettem a FIFA-nál. Kompenzációt követelek, méghozzá egymilliárd euró értékben, azért a fájdalomért, amit Sergio Ramos Szalahnak és teljes Egyiptomnak okozott” – mondta a goal.com-nak az ügyvéd.

El-Balad egyébként nem tartaná meg a pénzt, akkor sem, ha valami csoda folytán megnyerné a pert, tervei szerint az összeget az egyik egyiptomi segélyszervezetnek ajánlja fel.


Sergio Ramos vagyonát 80 millió euróra, azaz 25 milliárd forintra becsülik. Viszonyításképp: a Real Madrid első csapatának teljes kerete nem ér összesen 1 milliárd eurót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik