Beer-Seva: különös fogadtatás Kispesten – ezt nem felejtik el

Vágólapra másolva!
2017.07.21. 15:23
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata pénteken a hivatalos honlapján tette közzé a kispestieket a Bajnokok Ligája selejtezőjében búcsúztató, Korhut Mihályt is foglalkoztató Hapeol Beer-Seva köszönetnyilvánítását.

A Beer-Seva elleni szerdai BL-meccs utáni sajtótájékoztató végén – előzetes egyeztetés nélkül – külön szót kért az izraeli csapat sajtófőnöke – írja a honvedfc.hu. – Gil Lebanony az izraeli bajnok nevében szíves köszönetet mondott a Budapest Honvéd valamennyi vezetőjének, edzőinek, játékosainak és alkalmazottainak a kedves, baráti fogadtatásért.

Mint mondta, végig különös fogadtatásban volt részük Kispesten és Budapesten is, amit nem felejtenek el, mindig szívesen gondolnak majd vissza az itt eltöltött időre. Eddig sehol nem voltak ilyen kedvesek velük vendéglátóik.

A sajtófőnök hozzátette, tiszta szívből kívánnak nagyon sok sikert a Budapest Honvédnak, hogy még több örömet szerezhessen a szurkolóinak.

A kispesti klub nevében Nagy László csapatmenedzser köszönte meg az izraeliek kedves kívánságait, és hasonló jókat kívánt, hozzátéve, szurkolnak azért, hogy a Beer-Seva a Bajnokok Ligájában is bejusson a csoportkörbe.

A Hapoel Beer Seva kettős győzelemmel, 5–3-as összesítéssel búcsúztatta a Honvédot a BL-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik