Bayern: Kicsit unalmas ez a játék - Lehmann

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.10. 10:43
A Bayern München hétvégi sikerével tovább folytatta a csúcshalmozást a Bundesligában, de a rekordbajnok játékát így is kritizálják néhányan – Jens Lehmann szerint például Pep Guardiola csapatának futballja néha bizony unalmas.

„A Bayern nem szembesül nagy kihívásokkal a Bundesligában. Az ellenfelek nem találják az ellenszert a játékukra, és a többség nem is próbálkozik már ezzel. A Bayern biztos nem tudna ilyen veretlenségi sorozatot felmutatni Angliában, mivel a Premier League csapatainak átlagos minősége jobb – még ha a liga most nincs is a csúcson” – mondta a Guardiannek Lehmann.

„A münchenieket kicsit unalmas nézni. Elkezdenek hátulról építkezni, hátha jön a letámadás, és óvatosan előrébb helyezik a játékukat. Nincs sebesség a támadójátékukban. Szép lassan felépítik az akciót a támadóharmadig, és ha ott vannak, akkor már döntenek a klasszisaik” – tette hozzá az egykori kiváló kapus, aki volt csapata, az Arsenal Bayern elleni BL-esélyeiről is beszélt. A londoniak hazai pályán 2–0-ra elveszítették az első mérkőzést.

„Mindig van valami esély, de most ez kevés. A Bayern tanult a tavalyiból, tisztában lesz vele, hogy veszély fenyegetheti.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik