Barcelona: Suárez térdsérülés miatt három hétig nem játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.26. 14:30
Jelentős veszteség érte az FC Barcelona labdarúgócsapatát: az uruguayi csatár, Luis Suárez térdsérülést szenvedett a hétvégi, Atlético Madrid elleni bajnokin, így három hétig nem játszhat.

A barcelonai Sport.es információja szerint Suárez jobb térdének minél gyorsabb gyógyulása érdekében őssejtterápiát is alkalmaznak, de így is három hetet ki kell hagynia. Ernesto Valverde edző a szerdai, PSV Eindhoven elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem számíthat holland kapusára, Jasper Cillessenre, akinek a jobb lába sérült meg, de kimaradt az utazó keretből a brazil válogatott középpályás, Arthur is.Sport.es információja szerint Suárez jobb térdének minél gyorsabb gyógyulása érdekében őssejtterápiát is alkalmaznak, de így is három hetet ki kell hagynia. Ernesto Valverde edző a szerdai, PSV Eindhoven elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem számíthat holland kapusára, Jasper Cillessenre, akinek a jobb lába sérült meg, de kimaradt az utazó keretből a brazil válogatott középpályás, Arthur is.

A hírek szerint Ivan Rakitic és Philippe Coutinho felépült, így ők ott lehetnek a hollandiai összecsapáson.

Mint ismert, Rafinha nemrég keresztszalag-szakadást szenvedett, így ebben a szezonban már nem játszhat, illetve Sergi Robertót sem láthatjuk a pályán 3-4 hétig.




 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik