Bajnokok Ligája: Smith játékosaival elégedett, az UEFA-val nem

Vágólapra másolva!
2010.09.15. 07:25
Walter Smith, a Rangers menedzsere elégedett volt játékosai teljesítményével a Manchester United otthonában elért 0–0-t követően, de úgy érzi, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) ellehetetleníti a kisebb klubok helyzetét, így azok nem tudják felvenni a versenyt az elittel.  

Walter Smith, a Rangers menedzsere elégedetten értékelte csapata teljesítményét, de nem fukarkodott az Európai Labdarúgó-szövetségnek címzett kritikákkal. „Büszke vagyok arra, ahogy a labdarúgóim játszottak. Nem ők tehetnek róla, hogy ilyenek az erőviszonyok, az UEFA engedi, hogy teljesen rossz rendszer alakuljon ki. A kis országok nagy klubjai szenvednek a pénzügyi problémák miatt, és nagyon nehéz lépést tartaniuk a nagyokkal."

„Nemcsak Skóciáról beszélek. A holland vagy a portugál klubok is szenvednek: ugyanúgy nincsen esélyük megnyerni a Bajnokok Ligáját, mint ahogy az angol csapatok nyolcvanöt százalékának semmi esélye a Premier League-aranyra. És az élet minden területén könnyebb rombolni, mint alkotni. Nem vagyok büszke arra, hogy végig védekeztünk a meccsen, de más lehetőségünk nem maradt" – nyilatkozta a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik