Bajnokok Ligája: Raúl és Huntelaar is elégedett a győzelem után

Vágólapra másolva!
2010.09.30. 14:58
A Schalke a Benfica legyőzésével megszerezte első pontjait a Bajnokok Ligája B-csoportjában. A gelsenkircheniek nyáron igazolt támadói, Raúl és Klaas-Jan Huntelaar elégedetten nyilatkoztak a Benfica 2–0-s legyőzése után.

„Fontos győzelem volt ez a számunkra, főleg azután, hogy az első meccsünkön vereséget szenvedtünk a Lyontól” –nyilatkozta a Benfica legyőzése után Raúl az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapjának.

„Két hazai meccsünk van hátra, és ez a győzelem növeli a hitünket a Hapoel Tel-Aviv előtti találkozó előtt. Jól játszottunk egy erős Benfica ellen, és megtettük az első lépést afelé, hogy bejussunk a következő körbe” – tette hozzá a spanyol támadó.

Raúl a Benfica ellen nem volt eredményes, azonban a másik, nyáron érkező gelsenkircheni támadó, Klaas-Jan Huntelaar betalált, első schalkés Bajnokok Ligája-gólját szerezve.

„Természetesen mindig szeretnék gólt lőni, de a legfontosabb az volt, hogy begyűjtsük a három pontot. Jelenleg a Benficának és nekünk is három pontunk van, a Lyonnak hat, szóval fontos volt a győzelem. Az utóbbi három mérkőzésünkön jól játszottunk, noha a portugálok elleni első félidőben talán kicsit türelmetlenek voltunk” – vélekedett a holland támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik