Bajnokok Ligája: Ferguson állítja, nem hibázott az összeállítással

Vágólapra másolva!
2010.09.15. 00:10
Sir Alex Ferguson alaposan felforgatott csapattal küldte pályára a Manchester Unitedet, amely hazai pályán csak 0–0-s döntetlent ért el a Rangersszel szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első játéknapján. A skót menedzser szerint nem ezért maradt el a győzelmük.

A Manchester United vasárnap a Liverpoolt fogadja a bajnokságban, ez pedig meglátszott a Rangers elleni kezdőcsapatán. Ferguson tíz helyen változtatott az Everton elleni kezdőhöz képest.

„Valószínűleg megkapom majd a kritikát, hogy nem a legjobb összeállításunkban játszottunk – mondta a skót menedzser a lefújás után. – Szerintem azonban igen erős csapattal álltunk fel. Az emberek elfelejtik, hogy közülük nyolcan ott volt a Chelsea elleni Szuperkupa-mérkőzésen."

„Remek kerettel rendelkezünk, nem volt probléma, hogy őket szerepeltessem. Meg kellett volna nyerniük a meccset, de el kell ismerni, hogy nem könnyű megbontani a Rangers védelmét. Úgy érzem, jól játszottunk, de ők visszaálltak a tizenhatosuk elé, ami bejött nekik."

Ferguson bosszúságát csak fokozza, hogy Antonio Valenciát a jelek szerint hosszú időre elvesztette.

„Kórházba szállították. Úgy tűnt, kifordult és eltört a bokája. Valószínűleg hosszú időre kidőlt" – beszélt ecuadori légiósáról a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik