Bajnokok Ligája: Deschamps hajlamos csodát tenni - Evra

Vágólapra másolva!
2011.02.23. 12:28
Patrice Evra, a Manchester United labdarúgócsapatának francia légiósa korábban játékosa volt Didier Deschamps-nak, a Marseille jelenlegi edzőjének, és ez alapján úgy véli: nagyon óvatosnak kell lenniük a Bajnokok Ligája ma esti nyolcaddöntőjében, a két csapat találkozóján.

Evra tagja volt annak a Monacónak, amelyik Deschamps vezetőedző irányításával 2004-ben nagy meglepetésre bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. A negyeddöntőben a Real Madridot búcsúztatta, Evra egy ezzel kapcsolatos sztorit osztott meg a Man. United honlapjának olvasóival.

„Az első meccset a Real nyerte meg négy kettőre, és játékosai azt nyilatkozták az újságokban, hogy ha gólt szereznek a visszavágón, azonmód eldől a továbbjutás. Didier azt mondta nekünk, hogy valóban ők szerzik majd az első gólt, de a gondolatmenet folytatása téves, mert mi nyerünk három egyre, és mi jutunk tovább. Csodálatos módon minden úgy történt, ahogyan megjósolta. Emlékszem, mindannyian nagy önbizalommal vártuk azt a meccset, és biztos vagyok benne, lélekben ugyanilyen felkészült lesz a Marseille is, úgyhogy nem árt óvatosnak lennünk!" – mondta a manchesteri szerződését a napokban meghosszabbító francia balhátvéd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik