Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.09.18 08:47 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Wenger: Egy túl szigorú ítélet miatt jutott vezetéshez a Kijev

William Gallas az utolsó percekben egyenlített, így az Arsenal egy keservesen kivívott ponttal gazdagodott a Dinamo Kijev otthonában, a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában. Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere csalódott volt a találkozót követően. Nem úgy Jesualdo Ferreira, a Porto vezetőedzője, aki szerint csapata a meccs egyes periódusaiban brillírozott a Fenerbahce ellen, és ez eredményezte 3–1-es győzelmüket.

Sagna, akárcsak Arsene Wenger nem értett egyet a játékvezető ítéletével, aki a 64. percben büntetőt ítélt a Kijev javára
Fotó: Reuters
Sagna, akárcsak Arsene Wenger nem értett egyet a játékvezető ítéletével, aki a 64. percben büntetőt ítélt a Kijev javára
A Dinamo Kijev–Arsenal mérkőzésen a hazaiak a 64. percben 11-esből szereztek vezetést Ismaël Bangoura révén, miután Bakari Sagna ráesett az egyik hazai támadóra, amiért büntetőt ítélt Luis Medina Cantalejo játékvezető. William Gallas azonban a 89. percben egyenlített, így döntetlennel zárult a találkozó.

„Nem tudtuk bevinni a döntő csapást, mikor fölényben voltunk, így úgy tűnik, ez volt a maximum. Persze lehet, hogy értékes pont lesz a végelszámolásnál” – értékelt a meccs után Arsene Wenger, aki szerint a Dinamo javára megítélt tizenegyes vitatható volt.

„Nagyon szigorú volt a bíró, mikor megítélte, főleg azért, mert a srác két kézzel fogta Sagnát. De mit lehet tenni, befújta. Nem vagyok elégedett, mert hiába irányítottuk a meccset, egy ponttal kellett távoznunk” – mondta a francia szakember.

A Porto szakvezetője, Jesualdo Ferreira szerint csapata a Fenerbahce elleni mérkőzés bizonyos periódusaiban kiválóan játszott, így megérdemelt győzelmet aratott.

„A találkozó egyes szakaszaiban brillíroztak játékosaim, így annak ellenére magabiztos győzelmet arattunk, hogy sok helyzetet kihagytunk” – fogalmazott Ferreira, akinek csapata a 14. percben már 2–0-ra vezetett Lisandro López és Lucho González góljaival.

AZ ARSENAL DÖNTETLENJE A DINAMO KIJEV ELLENA PORTO ELSŐ GÓLJA A FENER ELLENLUCHO GONZÁLEZ TALÁLATA A FENERBAHCE ELLENGÜIZA SZÉPÍTŐ GÓLJA A PORTO ELLENA PORTO HARMADIK GÓLJA A FENERBAHCE ELLEN

2019.10.11 13:33:23

Bajnokok Ligája H. D.

A magyar bajnok három vereséggel zárta a főcsoportkört, így búcsúzott a sorozattól.

2019.10.09 17:28:28

Bajnokok Ligája H. D.

A magyar bajnok sokáig jól tartotta magát • A Kajrat elleni meccs dönt a továbbjutásról.

2019.10.08 14:49:03

Bajnokok Ligája B. L.

A spanyol ezüstérmes az első félidőben lejátszotta ellenfelét a pályáról, mégis a szünet után nyílt az olló.

2019.10.02 20:48:07

Bajnokok Ligája KAMLER JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Sokkal nagyobb meglepetés volt a Tottenham döntőbe jutása az előző idényben.

2019.10.02 19:49:22

Bajnokok Ligája T. I.

Mohamed Szalah 69. percben született gólja döntött. • Szoboszlai ziccerig jutott. Haaland ismét betalált.