HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.09.18 08:47 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Wenger: Egy túl szigorú ítélet miatt jutott vezetéshez a Kijev

William Gallas az utolsó percekben egyenlített, így az Arsenal egy keservesen kivívott ponttal gazdagodott a Dinamo Kijev otthonában, a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában. Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere csalódott volt a találkozót követően. Nem úgy Jesualdo Ferreira, a Porto vezetőedzője, aki szerint csapata a meccs egyes periódusaiban brillírozott a Fenerbahce ellen, és ez eredményezte 3–1-es győzelmüket.

Sagna, akárcsak Arsene Wenger nem értett egyet a játékvezető ítéletével, aki a 64. percben büntetőt ítélt a Kijev javára
Fotó: Reuters
Sagna, akárcsak Arsene Wenger nem értett egyet a játékvezető ítéletével, aki a 64. percben büntetőt ítélt a Kijev javára
A Dinamo Kijev–Arsenal mérkőzésen a hazaiak a 64. percben 11-esből szereztek vezetést Ismaël Bangoura révén, miután Bakari Sagna ráesett az egyik hazai támadóra, amiért büntetőt ítélt Luis Medina Cantalejo játékvezető. William Gallas azonban a 89. percben egyenlített, így döntetlennel zárult a találkozó.

„Nem tudtuk bevinni a döntő csapást, mikor fölényben voltunk, így úgy tűnik, ez volt a maximum. Persze lehet, hogy értékes pont lesz a végelszámolásnál” – értékelt a meccs után Arsene Wenger, aki szerint a Dinamo javára megítélt tizenegyes vitatható volt.

„Nagyon szigorú volt a bíró, mikor megítélte, főleg azért, mert a srác két kézzel fogta Sagnát. De mit lehet tenni, befújta. Nem vagyok elégedett, mert hiába irányítottuk a meccset, egy ponttal kellett távoznunk” – mondta a francia szakember.

A Porto szakvezetője, Jesualdo Ferreira szerint csapata a Fenerbahce elleni mérkőzés bizonyos periódusaiban kiválóan játszott, így megérdemelt győzelmet aratott.

„A találkozó egyes szakaszaiban brillíroztak játékosaim, így annak ellenére magabiztos győzelmet arattunk, hogy sok helyzetet kihagytunk” – fogalmazott Ferreira, akinek csapata a 14. percben már 2–0-ra vezetett Lisandro López és Lucho González góljaival.

AZ ARSENAL DÖNTETLENJE A DINAMO KIJEV ELLENA PORTO ELSŐ GÓLJA A FENER ELLENLUCHO GONZÁLEZ TALÁLATA A FENERBAHCE ELLENGÜIZA SZÉPÍTŐ GÓLJA A PORTO ELLENA PORTO HARMADIK GÓLJA A FENERBAHCE ELLEN

2019.02.14 23:28:02

Bajnokok Ligája VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Uraim, miféle világ az, ahol már „tűhegynyi” les miatt a fél szabálykönyvet az egyszeri meccsnéző orra alá kell tolni?!

2019.02.13 20:46:11

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Eljött a címvédő ideje: a madridiak kegyetlenül kihasználták lehetőségeiket az Ajax ellen.

2019.02.13 17:37:45

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A német együttesnek 2010 februárja óta nem volt olyan rossz sorozata, mint most.

2019.02.12 20:38:49

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A franciák Neymar és Cavani nélkül is feladták a leckét a Unitednak és 2–0-s előnyre tettek szert.

2019.02.12 19:22:54

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Az olasz csapat a hajrában kétgólos előnybe került, ám a Porto szinte azonnal szépített.